Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért kell ezt csinálnia a...

Miért kell ezt csinálnia a srácnak? Már annyira nehezen viselem ezt 16.F

Figyelt kérdés

16 éves vagyok és focizom.

Van egy játékvezető aki állandóan szivat engem és utazik rám de olyan szinten, hogy agyon rúgtak 2 hétig lila volt a lábam és nem fújt semmit és még akkor is amikor feküdtem fájlaltam a lábam akkor se állította meg a játékot hanem némi hezitálás után az ellenfél kirúgta a labdát, hogy tudjanak ápolni. Volt, hogy kiállított teljesen jogtalanul. Egy teljesen szabályos szerelés után az ellenfelem dobott egyet magán és villant nekem a sárga és annyit mondtam neki vissza de nem is hangosan vagy trágárul, hogy ez most tényleg sárga? Így már kettő sporttárs, fáradjon az öltözőbe.

És, hogy mi ennek az oka, hogy így kekeckedik velem? Sajnos ez a játékvezető anno a nővérem palija volt, nyáron szakítottak és most az egész szezonban rajtam törlesztett ezzel.

Ismer minket már akkor is játékvezető volt. Csak azt nem értem, hogy miért engem kell bántani amikor én nem tehetek semmiről. sosem avatkoztam be az ő dolgaikba sosem szóltam bele vagy kötöttem bele bármibe mégis engem talált meg magának.

És az a baj teljesen mind1 mit csinálok. Ha felnyomnánk őt a szövetségnél semmi nem lenne belőle csak az, hogy én rágalmazom őt meg ha volt is tévedés az hozzátartozik a játékhoz és akkor mégjobban utazna rám onnantól kezdve.

2023. dec. 5. 13:26
 1/4 anonim ***** válasza:
72%
És erre mit vársz, verjük meg? Ha a szövetség nem csinál semmit vele akkor nem tudsz mit csinálni és kész. Elmész máshová játszani vagy beletörôdsz.
2023. dec. 5. 14:26
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez így van ahogy leírtad, akkor a kicsinyesség hajtja. Rajtad veri le a szakítást. A foci világát nem vágom annyira, de ha az egész csapat tanúskodna melletted a szövetségnél az számítana nem? Ha gyakran vezeti szabálytalanul a meccset arra nem mondhatják, hogy tévedés
2023. dec. 5. 14:26
 3/4 A kérdező kommentje:

Az a baj sajnos nem ilyen egyszerű. Akkorákat azért nem csal csak érrződik, hogy szivat.

Ez egy megyei bajnokság sokszor a játékvezetőnek még asszisztense sincsen.

Nem veszik fel a meccset nincsenek belőle botrányok meg cikkek, hogy mit művelt.

csak én tudom mert én őt láttam akkor is amikor a nővéremmel volt, hogy hogy vezet akkor megnéztem pár meccsét illetve én már akkor is ismertem amikor a nővéremmel együtt se volt mert akkor is vezetett nekem amikor egész kicsi voltam. És soha nem volt vele probléma. Érdekes, hogy pont akkor kezdenek el bajok lenni amikor szakítanak.

Csak ha ebből ügyet csinálnék sajnos ki is röhögnénének. Mert ezért kiállításért kapok egy meccs eltiltást tehát mire ezt fellebezném meg tárgyaló asztalra kerülne az ügy addigra már le is járt az eltiltásom.

Kicsit ezt ahhoz tudnám hasonlítani mintha vennél 20.000 forintért egy fülest vagy valamit és azt valaki fogja kiveszi a kezedből és direkt összetöri.

Na most ha erre bemosol neki az testi sértés és önbíráskodás amit nem lehet és ha esetleg sikerül úgy megütni hogy 8 napon túlgyógyulót okozol neki akkor meg már te leszel nagyobb bajban. Akkor most 20.000 forintért fogsz feljelentést tenni meg pereskedni? Ezzel veszíts el egy csomó időt az életedből?

Abból a szempontból hasonló az eset, hogy nem éri meg ügyet csinálni belőle.

2023. dec. 5. 15:27
 4/4 anonim ***** válasza:

Hs sportedzesen megutod ,akkor is ha nxolc nspon tul gxogyulo,az nem bunteti a torveny!!! Nezz utana h igszam van.

Igyh igenis rugj ra egyet ,ha rugni hobban tudsz mint utni.

En is jartam igy,utana neztem.

2023. dec. 6. 04:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!