Aki egyedül él az mivel üti el a szabadidejét? Nem szokott unatkozni?
Nem. Nagyon szeretek főzni, naponta legalább egy órát állok a konyhában, szeretem, ha tiszta a lakás, erre is fordítok fél órát, háromnegyed-egy órát futok, szeretek habfürdőt venni, miközben illatgyertyát égetek és podcastet hallgatok legalább fél órán át. Ha 12 órát dolgoztam, és 1-1 órát utaztam, ezzel együtt már nincs is meg a 8 óra alvás, de inkább a hat óra se.
A szabadnapokat is nagyon kevésnek érzem, mire utolérem magam a mosással, bevásárolok a következő hétre, már elment fél nap. Utána esetleg foglalkozok a valódi hobbijaimmal, próbálok megtanulni még egy nyelvet, horgolok, találkozok barátokkal, vagy csak részt veszek egy programon, arra érek haza, hogy már fekhetek is le. Másik pihenőnapomon általában ugyanez.
Én azokat nem értem, akiknek van párjuk, akikkel akár még együtt is élnek, hogy van idejük bármi másra? Kipróbáltam, az összes szabadidőmet elvitte.
Köszönöm mindenkinek a hasznos válaszát !
Olvasni, filmezni én is szeretek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!