Miért van az hogy egyszerre kedvelem és utálom az LMBTQ embereket?
Figyelt kérdés
Van hogy kifigurázom vagy értetlenkedek rajtuk hogy mekkora mentális betegek már, de ugyanakkor meg több lmbtq és transz barátom is van akikkel viszont semmi bajom és szeretem őket.
Vallásos családban nőttem fel, de igazából maga a vallás sosem fogott meg különösebben.
És nem is valami boomer vagyok
(18F)
Akik hasonló helyzetben vannak/voltak tudnának tippeket adni hogy ne legyenek rossz gondolataim róluk? Picit bűntudatom van és félek hogy egyszer ha véletlenül meglátja ezt az oldalamat egy ilyen barátom akkor elveszítem.
2023. dec. 3. 18:35
11/12 anonim 

válasza:

Leegyszerűsítve: a barátokban az EMBERT látod, az idegenekben csak a "hülyeb*zit"...holott ők is EMBEREK.
12/12 anonim 

válasza:

Másrészt még fel kell nőnöd a témához. Ha mindenkiben az embert látnánk vagy legalább keresnénk sokkal szebb lenne a világ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!