Hogyan tovább, ha idegesít a legtöbb ember es értelmifogyatekosnak látom őket?
Figyelt kérdés
Kb 2 órát bírok szocializálni egy nap es végig mosolyogni is. Utána mar lehervad a mosolyom es nincs mar türelmem a sok tahó tarhafejűvel.
Süt belőlük a butaság, rosszindulat de sunyiság is. Semmire nem jók csak ártani másnak es maguknak!
Most mar úgy érzem egyedül jobb.
De lehet megis bírnom kéne az embereket !
2023. dec. 3. 17:50
1/13 anonim válasza:
Na,akkor nem velem van a baj ,ugyan ezt vallom én is !!!
Ha nem műszálas nem is beszélek senkivel .tudom h ez sem jó, de pont azért amit írsz...
2/13 anonim válasza:
Az embereket nem lehet megváltoztatni. Utóbbi időben engem is lehoznak az életről. Hazudnak, buták és rosszindulatúak. Persze lehet kerülni az ilyet, de nem mindig. Nyilván nem is állítom, hogy ne lennének normális és kedves emberek, de totál megértem, ha valakinek elege van belőlük. Én is így vagyok sok esetben egy munkanap után.
3/13 anonim válasza:
Esetleg magadon elgondolkodtál már??Mert ugye most pont te vagy a buta,sunyi rosszindulatú tarhafejű.Ja hogy te nem???Én pl messziről kerülöm a te fajtád...a kis hisztigép kispöcsű szarjankót,aki azthiszi mindenkinél különb.
4/13 anonim válasza:
2 óra nem kevés. Én nem bírom addig.
5/13 A kérdező kommentje:
Ja kispöcsű, az biztos, mert nő vagyok
2023. dec. 3. 18:20
7/13 anonim válasza:
Mindenki elfárad néha. Jövő hét rendben lesz.
8/13 anonim válasza:
Költözz ki valami isten háta mögötti helyre, ahol csak te vagy, meg a magvas gondolataid. Probléma megoldva.
9/13 anonim válasza:
Nem tudom, ti hol éltek. Én csupa kedves emberrel vagyok körülvéve. A bunkók mindig kivételek voltak.
10/13 anonim válasza:
Ha okos vagy, akkor tarts tükröt eléjük, és mutasd meg, hogy mi a hiba bennük.
Ne vedd fel a h*eségüket. Légy szarkasztikus velük, vagy csapd le a dolgokat egy pikír humorral.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!