Ha szól a férfiakról itt egy negatív kérdés, miért nem mennek oda a férfiak is kényszeresen odakommentelni, hogy "Ezt inkább a nők szokták csinálni"?
Ugyanennek a provokációnak a folytatása:
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok..
Felesleges a szájtépés, ő is a "kérdező mindent jobban tud, csak hergelni akar" típus.
Naponta? 2023.12.02. van, a másik kérdés pedig 2023.11.24.ikén lett kiírva. Szép bepróbálkozás.
Nem lenne egyszerűbb a nem létező hergelésemet azzal rövidre zárni, hogy mondjuk a témáról beszélünk és megkapom a választ is? Ha tényleg hergelek ahogy bepróbálkozod, akkor lehet hogy egy releváns válasszal rövidre lennék zárva, és nem tudnék mit reagálni, nem?
Csinálják, csak ugye azt látja meg az ember, amit meg akar látni. Személyes tapasztalat: akárhányszor írok valami kicsit is negatívan általánosító dolgot a férfiakról (úgy, hogy ezerszer odairom hogy csak NÉHÁNY férfi csinálja ezt NÉHA és NEM MINDEGYIK, hiszen vannak NORMÁLISAK is) akkor garantáltan előkúsznak a barlangjaikból azok, akik szerint a nőkre pontosan ugyanannyira jellemző a negatív általánosítás, sőt, még jobban is. Ami néha komikus, pl írhatom hogy nagy általánosságban a férfiak követnek el több erőszakos bűntettet és erre jön az hogy dddde a nők is pont ugyanolyan erőszakosak ám!!! Nem szabad nemek szerint nézni hogy ki erőszakos, hiszen nem ezen múlik!!
Aztán meg az elkövetők bő 90%a férfi😅
De ez van párkapcsolati dolgoknál is, vagy sima szociológiánál, emberi tulajdonságoknál is.
De ez a válasz is 22es csapdája, hiszen az agyad már alapból rá van kattanva a gondolatra hogy csak a nők "bezzeg a férfiak"oznak, míg a férfiak soha de soha nem "bezzeg a nők"öznek szóval azzal hogy én itt "bezzeg a férfiak"ozok, csak megerősítem benned ezt a téveszmét. Annak ellenére hogy konkrétan a saját tapasztalataimat írom le😅
Na mindegy. A nők már csak ilyen képmutatók, mit lehet tenni.
Hogy mennyire nem hergelésnek szántam, ezért csak a 6-osra reagálok.
Én személy szerint ritkábban látok ilyet, hogy a férfiak bevédenék magukat ilyen esetben, sőt nem is láttam. A férfi erőszak témához hogy "bezzeg a nők is ilyenek" sem láttam.
Nem azt mondom hogy ilyen nem létezik, csak hogy nem láttam.
Az ellentértjét sokat.
A kérdés: Miért jellemző ez a férfiakra kevésbé? Mi az az összetartás hiány, ami nincs meg a férfiakban egymás iránt, ami a nőkben igen? Ennél konkrétabb nem tudok lenni.
Nem nálam, hisz én nem írtam ki soha sehol ilyet.
Ne járassátok le a nőket azzal (ahogy a másik kérdésben is) hogy bepróbálkoztok, nem adtok sértett és cinikus választ, vagy tele sértőditek a kommentet, mert az károsabb, mint a kérdéseim. Több értelme van egy semleges hangvételű releváns válasznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!