Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért ennyire gerinctelen?

Miért ennyire gerinctelen?

Figyelt kérdés

A párommal együtt dolgozunk egy cégnél, a fönököm már a kezdetektől kezdve nem szimpatizál a párommal, 2 éve vagyunk itt, tegnap mondta nekem ,hogy "kivagyok már töle"... Mert vannak összetűzések!

En erre nem mondtam semmit.

Nem inkább neki kellett volna mondja és nem nekem???

2023. dec. 1. 23:32
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Dehogy akar velem bármit is, nök vagyunk mindketten, és jóval idősebb is. Én már mondtam a páromnak beszéljen vele, de erre a fönököm mindig még távolságtartobb vele, tényleg érezteti ,hogy nem kedveli! Csak így nekem is rossz,mert ennek én is érzem a szelét.
2023. dec. 2. 11:12
 12/13 anonim ***** válasza:
Én egyet nem értek az ilyen főnökökben;ha ennyire zavarja egy alkalmazott,akkor miért nem rúgja ki?
2023. dec. 3. 06:18
 13/13 anonim ***** válasza:
De. Legközelebb nyugodtan mondd meg neki, hogy ha vele van problémája, akkor viselkedjen felnőttként, és beszélje meg a gondjait azzal, akivel gondja van, ne neked szapulja a hátad mögött.
2023. dec. 3. 07:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!