Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért ennyire gerinctelen?

Miért ennyire gerinctelen?

Figyelt kérdés

A párommal együtt dolgozunk egy cégnél, a fönököm már a kezdetektől kezdve nem szimpatizál a párommal, 2 éve vagyunk itt, tegnap mondta nekem ,hogy "kivagyok már töle"... Mert vannak összetűzések!

En erre nem mondtam semmit.

Nem inkább neki kellett volna mondja és nem nekem???

2023. dec. 1. 23:32
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
És ezt nem neki kellett volna megmondani, ahelyett, hogy itt írod ki? Egy főnöknek is lehet kulturáltan jelezned, ha nem értesz vele egyet.
2023. dec. 1. 23:46
 2/13 A kérdező kommentje:

Tudod hányszor mondtam már ezt neki el és kulturáltan?

Olyan mintha a falnak mondanám!

2023. dec. 1. 23:50
 3/13 anonim ***** válasza:
64%
El akar tőle csaklizni.
2023. dec. 2. 00:00
 4/13 A kérdező kommentje:
Ez mit jelent?
2023. dec. 2. 00:02
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg arra számít, hogy neki nem kell közvetlen konfliktust így kialalkítania a pároddal, hanem majd te elmeséled neki hogy mi zavarja a főnököt és ő meg majd változik ennek megfelelően.

Szimpla szemtől szembeni konfliktuskerülésnek tűnik.

2023. dec. 2. 00:03
 6/13 A kérdező kommentje:
Én nem mondtam el a páromnak,mert akkor Ö egyből neki állna ,én nem akarom a bajt fokozni.
2023. dec. 2. 00:05
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy ilyen helyzet. Főnök kerüli a konfliktust vele, mert mint te is írtad, hirtelen reagál. Arra számíthat hogy esetleg te ügyesen beadagolod neki, és akkor nem esik neki egyből a főnöknek.

Ha szimplán csak ki akarja beszélni hogy nem kedveli, azt nem veled fogja.

2023. dec. 2. 00:08
 8/13 anonim ***** válasza:
78%
4 Arra értettem ha tetszenél a főnöknek. Ilyenkor hirtelen unszimpatikus lesz neki a nő párja tudat alatt, és mondja a nőnek is. Ezek ilyen ösztönök.
2023. dec. 2. 00:12
 9/13 A kérdező kommentje:

Nö vagyok ,nö a fönököm, régebben voltak fura dolgai az tény és való,mert simogatta a lábam, meg sokszor éreztem,hogy néz... De ez már a múlt, már nincsenek ilyen dolgai.

Csak sajnos nem jó ebben a légkörben így nekem

2023. dec. 2. 00:18
 10/13 anonim ***** válasza:
15%
#4 Most komolyan nem érted?... Szeretne veled lefeküdni, és azt gondolja érzelmi manipuláció segítségével, utána meg egy kis kedveskedéssel ez menni fog...
2023. dec. 2. 00:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!