Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Akit még gyárba sem vesznek...

Akit még gyárba sem vesznek fel, vagy ha igen nem tud megmaradni, az ilyen ember az mégis mit kezdjen magával?

Figyelt kérdés
Sajnos nem vagyok okos sose voltam az. Már kész idegroncs vagyok és szeretnék elpusztulni de még attól is félek. Nagyon frusztráló hogy nem telik semmire anyám tart el stb. Mit lehet csinálni ha az embernek nincs tehetsége semmihez?

2023. dec. 1. 11:46
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

9-es, mert az ember arra lett kitalálva, hogy pl. az interneten posztoljon?

A kertészkedés meg fasza kis hobbi. De nem fog megélni abból, hogy otthon a kis saját kertjében kertészkedik. Ez miért lenne a rendes munkahely alternatívája? Értem én, hogy most leírod neki 50-szer, hogy "kertészkedj", mert neked ez a becsípődésed, de decemberen meg főleg baromi értelmetlen komment.

2023. dec. 1. 12:39
 12/17 anonim ***** válasza:
37%
Nem kell ezt szó szerint venni, de ha már otthon van, egy kertes házban mindig lehet valamit tevékenykedni.
2023. dec. 1. 12:52
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudjuk mit rontasz el a gyárban kérdező, de még az is lehet tényleg nem neked való. Lehet nem birod a monoton munkát, a bezártságot, az ottani embereket, vagy a váltott műszakot. Van még sok más képzettség nélküli munkalehetőség, talán azokat is meg kellene próbálnod. Takarítás, konyhai munka, segédmunka, futárkodás, és még sorolhatnám.
2023. dec. 1. 13:52
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
12-es, oké, de az otthon valamit csinálás még mindig nem megélhetés, értsd már meg. Az egy hobbi.
2023. dec. 1. 15:31
 15/17 anonim ***** válasza:
7%

14#

Nem szeretnék az alapvető problémához kilyukadni. Nem véletlenül léteznek ilyen, vagy hasonló emberek mint a kérdező.

2023. dec. 1. 16:33
 16/17 anonim válasza:
35%

Egyetértek a 13-al.

Pl a takarítást mindenképp javaslom, ott nem igazán tudsz elrontani semmit :)

Azt meg nem hinném, hogy buta vagy és ne is mondd ezt magadról!

Egy buta ember nem tudja magáról, hogy buta!

Önmagukkal szemben soha nincs bennük egy szikrányi kétely sem.

Bizz magadban! :)

2023. dec. 2. 11:15
 17/17 Szolovjov ***** válasza:
#6 a gyári meló is sokféle lehet. A mi sorunkról többen dőlnek ki, mint amennyi megfelel. Teljesen kézi összeszerelés, nincs gyártószalag. Nem árt hozzá valami vasas szakma és hogy ne úgy fogja az ember a villáskulcsot, mint, qrva a liliomot.
2023. dec. 2. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!