Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy esnek az emberek szerelem...

Hogy esnek az emberek szerelembe 35-40 éves kor felett?

Figyelt kérdés

Mivel ilyenkor már sokkal tudatosabbak az emberek, van már egy jó adag önismeretük és feltételezhetően már nem naivak, tudják mire lehet számítani.

Hogy lesz mégis valaki szerelmes? Miben különbözik ebben az életkorban a szerelem a fiatalabb koritól?

Nálad hogy történt?

2023. dec. 1. 06:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
86%
Pont úgy mint 17 éves koromban.
2023. dec. 1. 06:06
 2/12 anonim ***** válasza:
43%

Hé he ez valami vicc, nem akarok szerelmes lenni egy sajátos álomvilág amit az ember elképzel magának a helyzetről a másikról pedig semmit sem tud.....

Sehogy ha jót akarsz magadnak nem szabad szerelmesnek lenni ismerek néhány esetet ami megtörtént velem és másokkal is ezek a valós történetek a női nem álnok ravaszságáról, a férfival szembeni magas követelményekről szólnak ők meg királykisasszonynak képzelik magukat nyilván akkor a férfit szolgájuknak tekintik.....

Különböző internetes oldalakon olvasható undorító feminista tartalmú kitalált történetek amik mind arról szólnak milyen szemetek a férfiak állandóan megcsalják a barátnőjüket vagy a felesegüket akik természetesen mindenben tökéletesek nem hibáznak sosem ök az áldozatok valójában ezeket az elképzelt történeteket lelkisérült feminista nők találják ki.

2023. dec. 1. 06:28
 3/12 anonim ***** válasza:
38%
Ezt én se értem.
2023. dec. 1. 06:45
 4/12 anonim ***** válasza:
89%
Én ugyanúgy estem szerelembe 36 évesen mint tini koromban. Ugyanúgy nem láttam a vörös zászlókat és meghülyített egy gyönyörű szempár. Nemhiába mondják hogy nem lehetsz egyszerre okos és szerelmes. Most már óvatosabb leszek, de a szerelem olyan mint az oxigén: szükségünk van hozzá az élethez. 39/f
2023. dec. 1. 06:56
 5/12 anonim ***** válasza:
27%
Nem tudom, de teljesen abszurd és szürreális.
2023. dec. 1. 07:05
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
És? Attól még ugyanúgy vonzhat valaki, és megkedvelhetem, és kb ennyi, kész is a szerelem.
2023. dec. 1. 07:19
 7/12 anonim ***** válasza:
84%
Teljesen ugyanúgy, mint tini korban. A tudatosság és párkapcsolatok tapasztalata annyiban segít(het), hogy pl. az elején tudnak a kapcsolatot illetően döntéseket hozni, szabályokat lefektetni, ki mit vár el a másiktól, milyen legyen a kapcsolat stb.
2023. dec. 1. 07:36
 8/12 anonim ***** válasza:
30%
Az embernek sajnos később is elmehet az esze...
2023. dec. 1. 07:56
 9/12 anonim ***** válasza:
52%
f#sz feláll ész megáll
2023. dec. 1. 08:50
 10/12 anonim ***** válasza:
Ugyanúgy eshetnek szerelembe olyanok is, akik házasságban élnek. Annyi, hogy ha valaki ismeri saját magát, akkor lehet tudja hol álljon meg, mert ha továbbmegy, akkor teljesen belesodródik. Mert olyankor az van, hogy esetleg más emberek (gyerekek) életére is kihatással lehet.
2023. dec. 1. 10:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!