Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a véleményetek egy ilyen...

Mi a véleményetek egy ilyen emberről?

Figyelt kérdés

Egy rokonomrol van szó, akit nagyon szeretek, de kezd bosszantani a viselkedése.

Amikor egyutt vagyunk, a telefonja mindig ott van mellette, ahogy csippan, nézi,de mikor én írok neki, napokba telik, mire egyáltalán megnézi mit írtam neki. Beszélni akkor beszélünk, ha ő hív, amúgy nem veszi fel a telefont. És képes aztán szóvá tenni, hogy elege van már abból, hogy mindenkit ő keres, rá meg nem kíváncsi senki.

2023. nov. 30. 14:28
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Lehet nem vagy neki olyan fontos.
2023. nov. 30. 14:30
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Türelmes vagy hallod, én az ilyen egyoldalú kapcsolatokra nem vagyok hajlandó időt és energiát áldozni. Nyíltan szarik a fejedre, neki igazából mindegy, akkor keres amikor éppen unatkozik. Ha innentől kezdve nem keresnéd, lehet csak jövőre tűnne fel neki. És te ezt az embert szereted.. hát oké.
2023. nov. 30. 14:39
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Amit az 1-es írt: nem lehet, biztos! Csak akkor kellesz neki, ha ő akar vmit, unatkozik, stb...
2023. nov. 30. 14:40
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Volt ilyen barátnőm, ha nem volt éppen senkije állandóan nálam volt, ha volt akkor meg megszűntem létezni. Vendéglátásban dolgozunk , covid idején állandóan nálunk volt és a telefont nyomta. Unatkozik...
2023. nov. 30. 15:47
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

"És képes aztán szóvá tenni, hogy elege van már abból, hogy mindenkit ő keres, rá meg nem kíváncsi senki."

Erre már csak egyetlen megoldás van. Segíteni kell neki. Tehát abban a pillanatban hogy csippan a telefon és nyúl érte hogy megnézze, ki kell tépni a kezéből egy hirtelen mozdulattal, majd ugyanazzal a lendülettel vágni földhöz olyan erővel, hogy ripityára, használhatatlanra törjön. Máris nyugodtabb lesz mindenki élete :)

2023. nov. 30. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!