Mostanában egyre gyakrabban tapasztalom férfiként, hogy az uszodai, gyógyfürdői öltözői zuhanyzóban is szinte minden korosztály fürdőruhában zuhanyozik. Te mit tapasztalsz, budapesti, vagy vidéki uszoda?
Vidéki gyógyfürdő:
Előtte szinte senki sem zuhanyzik, én sem szoktam, mert reggel megyek és tisztálkodok reggel, tiszta ruhát veszek fel. Utána viszont mindenképpen letusolok tusfürdővel, rendesen meztelenül, mivel nem akarok hazáig vakarózni a klórtól. Tapasztalatom szerint a végén sem szoktak zuhanyozni. De azért 1-2 embert mindig látok a zuhanyzóban.
20 éves vagyok és mind előtte, mind utána rendesen lezuhanyzom, meztelenül.
Amúgy az ijedősöknek, akik nem mernek meztelenek lenni mások előtt: kutyát nem fogja érdekelni, ha meztelen vagy az öltözőben, mindenki lesz@rja.
Tapsold meg, mert az már valami! Tudod a magyar lakosság elsöprő többsége nem hogy a zuhany alá nem megy be sehogyan sem, de életében nem járt uszodában sem. Ehhez képest te azon statisztikázol, hogy hányan láttatják az izéjüket. Oltári nagy kisebbség.
Mi több a nőtársadalom fele fürdőruhára nem mer levetkőzni, a férfiak felét életedben nem láttad még rövidgatyában, a fiatalok meg cipőben-zokniban járkálnak 40 fokban is, meg térdig érő gatyákban mennek be a vízbe.
15
hogy mi??
azért csak nem. és ők lennének az elsöprő többség? ijesztő dolgokat írsz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!