Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mostanában egyre gyakrabban...

Mostanában egyre gyakrabban tapasztalom férfiként, hogy az uszodai, gyógyfürdői öltözői zuhanyzóban is szinte minden korosztály fürdőruhában zuhanyozik. Te mit tapasztalsz, budapesti, vagy vidéki uszoda?

Figyelt kérdés
uszoda, gyógyfürdő, meztelen

2023. nov. 28. 13:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Előtte-utána tusfürdős csutak a biztos!
2023. nov. 28. 17:33
 12/16 anonim ***** válasza:
54%

Vidéki gyógyfürdő:

Előtte szinte senki sem zuhanyzik, én sem szoktam, mert reggel megyek és tisztálkodok reggel, tiszta ruhát veszek fel. Utána viszont mindenképpen letusolok tusfürdővel, rendesen meztelenül, mivel nem akarok hazáig vakarózni a klórtól. Tapasztalatom szerint a végén sem szoktak zuhanyozni. De azért 1-2 embert mindig látok a zuhanyzóban.

2023. dec. 1. 14:07
 13/16 anonim ***** válasza:
90%
Egyre több a hülye. Vajon otthon is így fürdenek? Én mindíg meztelenül zuhanyzom.
2023. dec. 17. 22:12
 14/16 anonim ***** válasza:
90%

20 éves vagyok és mind előtte, mind utána rendesen lezuhanyzom, meztelenül.

Amúgy az ijedősöknek, akik nem mernek meztelenek lenni mások előtt: kutyát nem fogja érdekelni, ha meztelen vagy az öltözőben, mindenki lesz@rja.

2023. dec. 18. 15:08
 15/16 anonim ***** válasza:
77%

Tapsold meg, mert az már valami! Tudod a magyar lakosság elsöprő többsége nem hogy a zuhany alá nem megy be sehogyan sem, de életében nem járt uszodában sem. Ehhez képest te azon statisztikázol, hogy hányan láttatják az izéjüket. Oltári nagy kisebbség.

Mi több a nőtársadalom fele fürdőruhára nem mer levetkőzni, a férfiak felét életedben nem láttad még rövidgatyában, a fiatalok meg cipőben-zokniban járkálnak 40 fokban is, meg térdig érő gatyákban mennek be a vízbe.

2023. dec. 18. 20:45
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

15

hogy mi??

azért csak nem. és ők lennének az elsöprő többség? ijesztő dolgokat írsz.

2023. dec. 21. 12:17
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!