Az normális, hogy én nagyon magamra veszem az itteni beszólásokat, rosszindulatú válaszokat?
Mert ha belegondolok, ez egy anonim oldal, és bárki írhat bármit, de sok olyan kérdésemre kaptam már bunkó válaszokat, amiben semmilyen provokatív tartalom nem volt, (fogyás, tanulás, szülő-gyerek kapcsolat, egyebek) és tényleg nagyon szarul esnek a bántó megjegyzések.
Ezek által nem érzem magam normálisnak.
Köszönöm a válaszokat, de ki pontozott le mindenkit?
Már ez is kezd idegesíteni, hogy a normális válaszokat lepontozzák..
Rendben, köszönöm!
Egyébként igazatok van, tényleg nonszensz idegenek véleményét komolyan venni, az teljesen más, ha egy olyan ember szól be, akit ismerek, és találkozok is vele.
Szerintem amúgy nincs olyan ember, aki még nem kapott volna semmilyen beszólást egész életében.
Hírességek között is vannak, akikről eddig azt gondoltam, hogy milyen különlegesek és hibátlanok, közben meg az emberek 80%-a ki nem állhatja őket..😅😆
15-ös, az biztos.
Képzeld el, hogy a múlt hónapban, amikor több kérdést is kiírtam egymás után ugyanabba a köntösbe bújtatva, mert kíváncsi voltam rá, kaptam egy olyan választ, hogy: "Remélem, hogy lassan kitiltják a kérdezőt a moderátorok, mert mostanában minden napra van egy provokatív kérdése."
B*ssza meg, ki tartott pisztolyt a fejéhez, hogy el KELL olvasni a kérdést és válaszolni KELL. Senki. Ba hát akkor meg? 🤷😭🤦
17-es, és a GYAKORI KÉRDÉSEK fórum talán nem arra van, hogy "kérdezzünk"?
Jaa, hogy ez egy beszólogatós, lebaszós oldal? Így már mindent értek.
Itt már komolyan semmit nem lehet kérdezni..
Még azoknak is trágár válaszokat adnak, akik amúgy normális kérdést tettek fel.
Már nem egy ilyet tapasztaltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!