Másnak is így működik az agya?
Figyelt kérdés
Z generációs vagyok, kifejlődött az agyamban egy mechanizmus amit tudósok már tanulmányoztak. Ez azért jött létre hogy növelje a túlélési esélyeimet a digitális korszakban. Ugye mindenkinek megvan a véleménye mindenről, az én álláspontom a következő. Egyetértek veled! És nem csak úgy teszek mintha egyetértenék hanem valóban egytértek, az agyam környezeti nyomásra olyan agyhullámokat generált hogy egyetértsek másokkal. Bármiről bármit gondolsz egyetértek veled. Ez egy safe space számodra amit élvezhetsz! Hát nem csodás? 23f2023. nov. 26. 01:05
1/8 anonim válasza:
Ez nem Z generációs találmány, az Y generáció is tele van megfelelési kényszeresekkel.
Meg ami azt illeti... az összes többi előző generáció is.
2/8 A kérdező kommentje:
Ez azért alakult ki hogy ne tudják befeketíteni a nevem és minél több pénzt keressek.
2023. nov. 26. 01:09
3/8 anonim válasza:
2, hát jó hülye vagy:D
Ezzel max hülyének néznek, mert bólogatóskutya vagy, akinek nincs véleménye és úgy változik ahogy épp más fütyül.
Ez egy pszichés zavar. Keress fel szakembert, ha normális életet akarsz.
4/8 anonim válasza:
Ennek semmi köze a Z generációhoz, de az agyaddal baj van, az biztos. Egy jó pszichológust ajánlok, talán az segíthet.
5/8 anonim válasza:
Én azért értek veled egyet, mert nem ismerlek, leszrlak es sose lesz hozzád közöm. A magam dolgaival foglalkozom. Ha a saját dolgaimba belekeverednél akkor nem értenék veled egyet és esélyed sem lenne meggyozni annyira ostoba vagy.
6/8 anonim válasza:
Önbizalomhiányos vagy, aki nem meri elmondani a saját véleményét.
7/8 anonim válasza:
Hát.. a te agyad eléggé gyenge hatásfokkal működik.
8/8 anonim válasza:
Legalább minden válasszal egyet fogsz érteniés nem fogsz senkit lepontozni. 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!