Vodafone fiók másnak sem működik mióta megújult?
Figyelt kérdés
Ma be akartam lépni régi jelszót nem fogadta el. SMS-ben küldtek újat amiben Ambrus Máriának szólítottak meg, pedig nagyon nem az vagyok.
Most már be tudok lépni a tel.szám és új jelszó által de belépve minden adat üres. Személyes adatok, SIM kártya, dokumentumok, szerződések, stb,stb...
Másnak is van ilyen?
2023. okt. 19. 12:37
1/6 anonim válasza:
A Viktorék lenyúltak mindent. Ne csodálkozz. Még a fiókodat is elvitték Hatvanpusztára.
2/6 anonim válasza:
Jó reggelt kívánok! Néhány évvel ezelőtt újult meg az oldal és mindenkit értesítettek róla, hogy az új rendszerben egy email címhez egy előfizetés tartozhat csak. Az esetedben egy email cím volt több előfizetéshez használva, ezért a fiók migrálásakor dobták az egyiket.
3/6 A kérdező kommentje:
Pár hónapja még minden rendben volt, hidd el!
Én sosem voltam Ambrus Mária.
És amúgy több tel.szám volt egy Vodafone fiókhoz rendelve de egy e-mail címmel, ez nem szabályos?
2023. okt. 19. 13:12
4/6 anonim válasza:
Nekem jó minden vele, pedig egy fiókhoz (névhez) 2 db feltöltő kártyás előfizetés tartozik. Belépek a fiókomba, és ott kiválasztom melyik szám adataira vagyok kíváncsi.
5/6 A kérdező kommentje:
Képzeld, ha email címmel lépek be minden hibátlan.
Amúgy meg amit leírtam. Ki érti ezt?
2023. okt. 20. 17:50
6/6 anonim válasza:
4.vagyok. Azt elfelejtettem, hogy én telefonszámmal lépek be. Akkor neked marad az email-es belépés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!