Befestessem a hajam?
Azt tudni kell, hogy harminc éves férfi vagyok, és nem őszülök. Feketére szeretném festeni a hajam, ami most világosbarna. Tulajdonképpen elég nehéz időszak van mögöttem, amit végleg magam mögött szeretnék hagyni.
Egy kósza ötlet volt, de egyre jobban izgatja a fantáziám. Mivelhogy a viszonzatlan szerelmem (aki egyébként jól megtaposta a lelkem) is új frizurát csináltatott a közelmúltban (még nem láttam, csak hallomásból tudom)
"Mivelhogy a viszonzatlan szerelmem (aki egyébként jól megtaposta a lelkem) is új frizurát csináltatott a közelmúltban (még nem láttam, csak hallomásból tudom)"
Ezen jót mosolyogtam,persze ha így könnyebb a lelkednek,fesd be.
A viszonzatlan szerelmed nem miattad festette be a haját. Így neked sem kéne őmiatta, mert az nem a saját lelkednek szól, csak kifelé valamiféle visszaigazolásra várva.
Ha változtatni akarsz magadon, ne a hajfestéssel kezd. Ha eleve világosabb a hajad, lehet a fekete amúgy sem állna jól, megbánnád, aztán meg az lenne gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!