Befestessem a hajam? Balayage-ra gondoltam. Keppel
Figyelt kérdés
Nos ez az eredeti hajszinem, sose volt festve. De gondoltam ra, hogy befestetem. A kerdesem az lenne ha egyszer megcsinaltatom mindig kell onnantol? Illetve ajanlatos e a hamvasito sampom hasznalata?
2020. ápr. 3. 16:24
2/4 anonim válasza:
Ha megcsináltatod és mondjuk pár hónap után már nem tetszik, akkor vissza fested az eredeti színre, aztán csak hagyod. Mivel ha az a festék lenő, akkor nem csúnya, észre sem venni, hogy az festék vagy a lenőtt hajad. De ha nagyon elüt a festék és úgy gondolod, hogy hagyod lenőni, mert már nem akarsz festett hajat, na abból nem biztos, hogy jó fog kisülni. :D
De nem lesz semmi baja a hajadnak, ha egyszer- kétszer befested, aztán inkább az eredeti hajszined akarod és többet nem fested.
3/4 A kérdező kommentje:
Koszi :)
2020. ápr. 3. 18:59
4/4 anonim válasza:
Gyönyörű hajad van, kár lenne elrontani egy szőkítéssel MB
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!