Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha szól a nőkről itt egy...

Ha szól a nőkről itt egy negatív kérdés, miért mennek oda a nők kényszeresen odakommentelni, hogy "Ezt inkább a férfiak szokták csinálni"?

Figyelt kérdés
Miért kell kényszeresen odamenni és beírogatni, hogy "ezek a férfiak szokásai" vagy hogy "a férfiak legalább ugyanennyire csinálják ezt, mint a nők." Miért nincs önkritika?
2023. nov. 24. 13:14
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/87 anonim ***** válasza:
96%

"Nem kérek több nemisértődést, köszi."

Nincs és nem is igazán lehet bennem nemi sértődés, mivel férfi vagyok. Teljesen pragmatikus gondolatokkal jutottam arra a következtetésre, hogy nem választ akarsz kapni a kérdésedre, hanem megmondani a tutit. De ezt már kifejtettem

Igazából csak ugyanazt kérem tőled, amit elvársz fordítva: konstruktivitást, a kritika elfogadását, és semmi nemi hisztit.

2023. nov. 25. 07:32
 42/87 A kérdező kommentje:

Mert a nemi sértődést csak nők tudnak? Férfi az nem nem, csak a nő? Már megint hülyeségeket beszélsz! Legalább akkor már azt idézted volna tőlem, hogy "tehát ne legyél feminőci". :D

Nem hogy értelmetlenek a rágalmaid, de még értelmesen sem tudsz kommunikálni. OFf vagy!

2023. nov. 25. 10:07
 43/87 anonim ***** válasza:
92%

"még értelmesen sem tudsz kommunikálni"

Hát veled nem nagyon sikerül. Másokkal szokott. De igazad van, nem erőltetem, ami nem megy.

"Férfi nem szégyene."

xD

2023. nov. 25. 14:03
 44/87 anonim ***** válasza:
93%

"(bár azért az kicsit erős, hogy nőtől nincs értelmes gondolat)"

Senki nem szereti az általánosítást. Milyen választ akarsz?

2023. nov. 25. 14:03
 45/87 anonim ***** válasza:
83%

A kérdezőnek küldöm ezt a számot:

https://www.youtube.com/watch?v=pjXKETI8qbY

2023. nov. 25. 14:05
 46/87 anonim ***** válasza:
93%

Minden férfi csak dugni akar, és otthonra csak házirabszolga kell nekik, aki mindig a kezébe adja a sört a tv előtt, és elnézi, ha a férfi félredug.

Na, ez a férfitársadalom.

2023. nov. 25. 14:07
 47/87 A kérdező kommentje:
Az értelmetlen kommunikációs képességeidhez szerintem én nem kellek. Megy az nélkülem is. Én le tudtam írni, hogy veled miért nem lehet, és hogy miket néztél be. Az hogy a saját szinteden megérteted magad, az nem jelenti azt, hogy általánosságban tudsz kommunikálni. De a végszóban egyetértek, tényleg ne erőltesd, ami nem megy, mert csak égsz. :D
2023. nov. 25. 14:39
 48/87 anonim ***** válasza:
92%

47# az általad leírt férfi társadalom, az a 19. század vége, 20. század eleje lehetett, de még jó esetben is csak a szocializmusban volt.

A mai férfitársadalom inkább mentálisan herélt férfiszolgákból áll.

2023. nov. 25. 14:42
 49/87 A kérdező kommentje:

45: "(bár azért az kicsit erős, hogy nőtől nincs értelmes gondolat)"

Itt pont hogy kiálltam a női nemért, mert azt én nem tartom, hogy nőtől nem lehetne értelmes gondolat. Ha valaki ebben is nőgyűlöletet, feminácizmust és incel megnyilvánulást lát, akkor ott baj van. Az értelmes kommunikációhoz javaslok tartalmi reakciót, ne indulatit, és arra reagálni, ami oda van írva, nem arra, aminek ki van forgatva, mert az előbbit én írtam, az utóbbit nem. Vagy ha csak az utóbbira reagálsz, akkor beszélgess magaddal, de akkor a saját hozzászólásodra is válaszolj!

46! Még ez is jobb, mint némelyik femihiszti, amik itt voltak.

2023. nov. 25. 14:55
 50/87 anonim ***** válasza:
96%

"Itt pont hogy kiálltam a női nemért"

Hallod, itt hangosan felröhögtem.

2023. nov. 25. 18:07
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!