Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A rablás miért inkább férfi...

A rablás miért inkább férfi "szakma"? A nők nem mernek?

Figyelt kérdés

Ha nézi az ember a híreket, 1000 rablásból 999 alkalommal férfi az elkövető. Ezek szerint a nők nem mernének ilyet tenni? Vagy nem tudják hogyan kezdjenek hozzá vagy eszükbe sem jut? Pedig az is népi mondás hogy a nők sokkal pénzéhesebbek mint a férfiak. Akkor meg?

Csajok, ti például mikor adnátok rablásra magatokat?

2023. nov. 21. 21:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

En is azt irtam le a rablást megis lepontoztak!

(6)

2023. nov. 22. 05:48
 12/14 anonim ***** válasza:
35%

A nők finomabbak.

Ők az emberek lelkét, örömét, boldogságát és szabadságát rabolják el, nagy sikerrel.

Bizony !

2023. nov. 22. 06:09
 13/14 anonim válasza:
100%

Szerintem azért mert nem kockáztatják a szabadságukat

Legalábbis én így gondolom

Én nem kezdenék ilyenbe ha csöves lennék sem xd

2023. nov. 22. 06:35
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

#12 en mondanek ilyet, sok hatalmaskodo ferfi is van, aki uralkodik a csaladjan, elnyomna oket erzelmileg...

Ami viszont teny, az egy kriminalisztika tudomanyi osszefugges, mely szerint a ferfiakra inkabb a kegyetlen emberoleses es rablasos tamadasok jellemzoek, mig a noi bunozokre inkabb a meregkeveres, mergezeses gyilkolas. Pl az alfoldon is volt a 20. szazadban egy hires mergezeses gyilkossag sorozat, a tiszazugi meregkeverok.

2023. nov. 24. 00:40
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!