Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért akar bajt nekem? Mit...

Miért akar bajt nekem? Mit tehetnék ellene? A főnököt nem érdekli.

Figyelt kérdés

Másfél órája értem haza a műszakból de muszáj ma kiadjam magamból.20 éves vagyok, és van egy 54 éves kolléganőm,aki folyamat szekál.

3 hónapja került hozzánk és az első hét jó volt, sokat dumáltunk és aranyosnak tűnt. Majd 2 hétig nem voltam dolgozni kisebb műtét miatt,mikor visszamentem mindenki furán viselkedett velem azt hittem csak azért mert 2 hetig nem voltam kicsit elszoktak tőlem.

Kiderült hogy az a bizonyos hölgyike beszél ki a hátam mögött. Persze nem csak engem.

Tudni kell erről a nőröl hogy imád a szexről beszélni, még a főnöknek is....

Ugye közbe sokat voltam a közelébe és dumáltunk es ők igy felhozták a szexet témaként. De igy elvicceltük az egészet nyilván en is nevettem velük. Majd rámnéz es igy megszólal hogy "hát a xy-ka még azt se tudja mi ez, nevet de közben azon gondolkodik ez vajon mi is lehet".

Ez szamomra elég megalázó volt.

Sok ehez hasonló megjegyzést tesz.

Hozzáteszem 3 éve ugyan abban a párkapcsolatban élek el is vagyok jegyezve, együtt élünk.

Vele ellentétben aki a nem tudon hanyadik férjétől válik és a gyerekei utálják, ezzel is eldicsekedett:)

Akkor elém bassza a kis kávés bögréjét hogy elmossam. Arról is beszel hogy en milyen fiatal vagyok es semmit nem tudok az eletről, a tojáshély a seggemen van még....ami lehet ugy van de nem azt jelenti hogy bántania kell.

Ezt nem csak nekem, de másnak is folyamat reklámozza hogy ő régen milyen duci volt es hogy lefogyott es hogy mindenkinek salátát kéne ennie, leszolja hogy mit ebédelünk vagy épp vacsorázunk.

De ő azért a salátája után benyom 3 túrórudit.

Meg olyanok miatt haragszik rám ami nem is az én hibám.

Nagyon megneheziti a mindennapjaimat, ti mit tennétek a helyemben?

2023. nov. 21. 00:12
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyik füleden be, a másikon ki...
2023. nov. 21. 00:45
 2/8 anonim ***** válasza:
50%

Ahogy leírod, másokkal is ezt csinálja és egy kis kavaró pletykafészek.

Nem is értem, hogyan tudmásokat is - úgymondnak mások hitelt adni a szavának, ha kibeszél a hátad mögött, vagy olyat állít ami pl. nem úgy van.

Senkivel nincs joga így beszélni azért, mert az illető fiatalabb. A végén még elkezdheti azt is, hogy "ő majd megtanít egy-két dologra", nem biztos, de a háttérben ilyen is lehet.

Valahogyan le kellene állítani, négyszemközt mennyire érdemes azt nem tudom, a többiek előtt lehet érdemes lenne indulatmentesen rászólni, hogy ne beszéljen veled így.

Csicskának használni sincs joga, kávésbögréjét elédrakja hogy mosd el: "mosd el te magadnak".

Lehet túl zárkózott vagy és nem igazán mersz kiállni magadért.

A konfliktuskerülést, határozatlanságot, vagy ha nem érvényesíted érdekeidet, az ilyenek sajnos megérzik.

2023. nov. 21. 04:18
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Zárd rövidre és határozottan küld el a búsba...ne félj tőle!
2023. nov. 21. 07:04
 4/8 anonim ***** válasza:
3assal értek egyet.
2023. nov. 21. 07:42
 5/8 anonim ***** válasza:
Megmondanam neki hogy keruljon el es hozzam se szoljon. Am a kollegaim akik az en haverjaim 1ftot se adnanak egy uj ember es az en szavam ellen, ill egybol tudnak h hulyeseget beszel es o lenne ignoralva meg bsztatva
2023. nov. 21. 07:43
 6/8 anonim ***** válasza:
Meg van keseredve, irigyel, hogy fiatal vagy és előtted az élet, aztán próbálja ezt rád kivetíteni.
2023. nov. 21. 09:06
 7/8 anonim ***** válasza:

Nem fogja a búsba elküldeni. Nincs elég érzelmi intelligencia hozzá. Fél, hogy mit fog/fognak gondolni. Ezért a kérdés.

Felmondás kérdező és egy jó önismereti úton eszközöket szerezni az életre, határmeghúzás, bantalmazók kipörgetése. Mert mindig ez lesz, amíg nem stabil a belső izomzatot. Tapasztalat. Csak ez működik.

2023. nov. 21. 11:41
 8/8 anonim ***** válasza:
Én a helyedben azért elbeszélgetnék a főnökkel erről a nőről. Nem jó, hogy így viselkedik, gerjeszti a munkahelyen a feszt. Ha a főnök normális, akkor elgondolkodik ezen.
2023. nov. 23. 07:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!