Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nőként hogyan jössz rá hogy...

Nőként hogyan jössz rá hogy nagyon buta dolgokat csináltál az életben?

Figyelt kérdés

2023. nov. 20. 23:00
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
0%

Márpedig nőként sokkal könnyebben tudod ignorálni a döntéseid következményét, pláne fiatalon. A társadalom abszolút arra van berendezkedve, hogy a nőkkel elnézőbb legyen. Sokkal előbb sajnálnak meg nőket elesett helyzetben, sokkal előbb bocsátanak meg nőknek bűnöket, harmada akkora börtön jár nőként ugyanazért a bűnért, sokkal több lelkisegély és egyéb szolgáltatást kapnak, és akkor még nem is beszéltünk arról hogy mondjuk hasonlítsd össze mi történik ha egy lány elsírja a panaszát instán/tiktokon (1000 simp nyalja fel a könnyeit) vagy ha egy fiú (semmi. Senkit nem érdekel.).

Szóval a nők hamar megtanulják, hogy sokkal könnyebben megússzák felelősségre vonás nélkül, és mindig lesz olyan aki a pártjukat fogja, mert puncijuk van. Ergó az önreflexió, és hibákból tanulás sokkal kevésbé alakul ki, mint a fiúkban, akik gyakorlatilag csak teljesítménnyel és jó döntésekkel tudnak előre jutni az életben.

2023. nov. 21. 00:37
 12/25 anonim ***** válasza:
Kérdező, nem tudom miért nőkre kihegyezve tetted fel a kérdésed. Béna megfogalmazás vagy szándékos? Direkt provokálni akartál, vagy tényleg úgy gondolod, hogy különbség lenne nők és férfiak között abban, hogy hogyan jönnek rá az elhibázott döntéseikre? Bármi is a helyzet, maga a kérdés ebben a formában eléggé provokatívnak hat, és az átlag gyk júzer, köztük én is, legfőképp csak ezzel fog foglalkozni, hiszen többek között ezért is járunk ide. :D Ezért gondoltam, hogy ezúttal hozok neked egy pártatlan választ. :D
2023. nov. 21. 00:40
 13/25 A kérdező kommentje:
11. Ebből az következik hogy egy nőnek nagyobb pofon kell ahhoz hogy észhez térjen?
2023. nov. 21. 00:40
 14/25 A kérdező kommentje:
12. A kérdés csak úgy felvetődött és a buta nőkre van kihegyezve.
2023. nov. 21. 00:42
 15/25 anonim ***** válasza:
0%

Ahogy leírtam előtted, gyakorlatilag minden releváns empitikus és statisztikai elemzés világossá teszi, hogy egész másképpen működnek a nők és a férfiak amikör döntéshozatalról, következményekről, érzelmi sokkok vagy hibák feldolgozásáról, stb van szó, és más-más a társadalomtól kapott visszajelzés is. Tudod, nem csak a punci meg a kuki a különbség a nemek között. Természetesen átfednek a haranggörbék, és amikor egyedekről beszélünk találni példát kivételekre, de a pszeudo-intellektuális felháborodásod akkor is megmosolyogtató.

2023. nov. 21. 00:46
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
#15: Cuki, amikor itt nekiállnak egyesek lekezelően tudományoskodni. :)
2023. nov. 21. 00:53
 17/25 anonim ***** válasza:
Én úgy láttam, hogy a buta nők 2-3 gyerek után, nagyon kevés max. bolti eladó szintű munkatapasztalattal, alkoholista/szerencsejátékos, valamilyen formában bántalmazó férj mellett szoktak rájönni arra, hogy rossz döntéseket hoztak.
2023. nov. 21. 07:50
 18/25 anonim ***** válasza:
0%

A tudomány nem lekezelő, csak fájhat amit a tükrébe nézve látsz. Láthatóan a valóság sokak tyúkszemére taposott.:) ez pont alátámasztja azt amit írtam.

2023. nov. 21. 08:06
 19/25 anonim ***** válasza:
#18: Haha. :D Értő olvasás... De te ezúttal is elárultad magad, hogy semmi közöd a tudományhoz, csak tudományoskodni próbálsz. :)
2023. nov. 21. 11:52
 20/25 anonim ***** válasza:

Mondjuk úgy, hogy az emberismereted nem csak a kérdéses témában csapnivaló.

Jelenleg is három egyetemen tanítok párhuzamosan a szakterületemen.

2023. nov. 21. 11:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!