Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nekem miért okoz problémát a...

Nekem miért okoz problémát a nevetés?

Figyelt kérdés
Mindig tudtam magamról, hogy nem vagyok egy nevetős típus. Nevetni jó! Én is szeretek de sajnos sokszor csak mosolyogni tudok azon amin mások nevetnek. Ha a TV-ben vígjátékot vagy Duma színházat stb. nézünk valamin nevetek valamin nem. Sajnos most egy olyan helyzetbe kerültem, hogy iszonyúan szerencsétlennek érzem magam ez miatt. Nyugdíjas vagyok, ahol dolgozom ott is mindenki az, női csapat. Nem szakadunk meg, a pénz is ehhez van. Sokan - én is - a társaság miatt is jártam oda. Jókat beszélgettünk és nevetni is szoktam. Most azonban ez változott. Részben cserélődött a csapat. Folyamatosan a poénkodás megy. Engem az állandó figyelés is fáraszt. Kicsit "nem vagyok jelen" felcsattan a nevetés,már nem is vagyok képben. Meg sajnos én nem tudok mindenen nevetni. Néha egy 70 kg-os szerencsétlenség kupacnak érzem magam. Sokféleképpen lehet nevetni. Nekem csak a "valódi" illetve a mosolygok mert komikusnak találom a helyzetet megy. Van az általam "kultur nevetésnek" gondolt nevetés. Amikor illik nevetni. Ez nőknél általában a rövid, kis csengő szoprán. Nekem még ez sem megy. Tehát nem tudom felvenni a mostani társaság ritmusát, mentalitását. Kínosan érzem magam. Tudom, hogy bennem van a hiba! Félek akár célpont is lehetek. Volt már, hogy észrevettem a mellettem ülő kihívó pillantását. Mi van te nem is érzed jól magad? Igazából vidámnak, jónak tartom a kialakult helyzetet csak ne lenne rajtam ez a nevetni kellene kényszer, megfelelés. Már sokan úgy jönnek be, hogy hú de szuper lesz, hülyére röhögjük magunkat. Nekem ez nem megy. Mit csináljak? Mondjam fel a munkát? Próbáljak meg "kultur nevetni"? Vagy vállaljam fel magam? De ünneprontó sem szeretnék lenni. - Hát én ilyen kis "Lenke, szerencsétlenke vagyok. Kérlek ne oltsatok le! Tudom a hiba bennem van! Így is elég bénának, szerencsétlenség kupacnak érzem magam. Mit tennétek a helyemben?
2023. nov. 20. 08:46
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ne idegeskedj ,fogd fel úgy 100èv mulva ugyis mindegy lesz.

A nevetès olyan mint a haj. Van aknek sok van ès kitart èlete vègèig ,van akinek meg 20-on èves korára nincs.

A lènyegen semmit sem változtat.

2023. nov. 20. 10:29
 2/4 A kérdező kommentje:
Esetleg valaki élt már meg hasonlót?
2023. nov. 20. 10:47
 3/4 anonim ***** válasza:
91%

Nevetés az intelligenciafüggő, bárgyú, primitív poénokon ha nem nevetsz, ne okold magad.

Hibáztasd a bumburnyák közeget, aki ezt poénnak tartja.

Én egyszerűen kizárom az ilyen embereket magam körül, nem egy kategória.

Írásod alapján értelmesnek tűnsz eléggé, ha ilyen putrifalvi vicceken nem nevetsz, totál megértem.

2023. nov. 20. 11:19
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

A helyedben csak csinálnám a munkámat és nem nagyon figyelnék a többiekre.

De ha ennyire zavar, legközelebb kérdezd meg, hogy mi volt a poén, mert nem hallottad / nem figyeltél. Ilyenkor ki szokott derülni, hogy kevesen tudják, min is röhigcsélnek, mert ők is csak azért nevetnek, hogy ne nézzék ki őket. Meg a legtöbb ilyen "poén", amin visítva vagy csengő szopránhangon felnevetnek, zéró humort tartalmaz egy intelligens ember számára. Persze ilyenkor azt mondanák, hogy ezt a viccet nem lehet elismételni, meg ezt csak Erzsike tudja úgy elmondani stb, de pár alkalom után inkább nem néznének fürkészve, hogy miért nem nevetsz.

2023. nov. 20. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!