Ez női szemmel, párkapcsolati szempontból elítélendő, vagy inkább pozitív személyiségre utal?
Figyelt kérdés
Ha egy férfi "mamahotelben" él, de nem azért, mert nem akar elmenni, vagy nem engedheti meg magának, hanem mert a szülei/anyja/apja valami okból kifolyólag támogatásra, vagy gondozásra szorulnak.
Tehát ha azért él az adott férfi a szüleivel, mert választania kellett a szülők támogatása és a különélés között, mert a kettőt együtt anyagilag, vagy logisztikailag nem tudja megoldani.
1) Ha csak ennyit tudsz egy férfiról, az milyen személyiségjegyekre utal? Vonzó (pl. mert gondoskodó és lojális a szüleihez), vagy inkább taszító (pl. mert férfiatlan, önállótlan)?
2) Ismerkednél-e ilyen férfivel?
3) Ismerkednél-e vele, ha azóta különköltözött volna, de tudod róla, hogy nemrég még a szüleivel élt a fenti okok miatt?
2023. nov. 19. 17:25
11/11 anonim válasza:
Néhány példa: férfi létemre semmilyen fizikai munkához nem értek, maximum egy villanykörtét tudok kicserélni. A műszaki dolgokat egyáltalán nem látom át, nem értem hogyan működnek a különböző gépek. Nem tudok megjavítani semmit, azt se tudom megmondani mi romlott el benne. A műszaki rajz olyan számomra mint a kínai nyelv. Nem tudok vezetni sem, nincs jogosítványom. Fizikailag is gyenge vagyok, hiába jártam edzeni egy ideig, nehezebb dolgokat emelni nem bírok. Az informatikához sincs affinitásom, például az Excel kezelését is csak alapszinten tudtam megtanulni. Nem értek a gazdasági, pénzügyi dolgokhoz sem. Gyenge voltam a sportokban is mindig. Pocsékul rajzolok, nagyon gyenge az énekhangom, szóval a művészetek terén is nulla vagyok, még papnak se lettem volna jó mert tudni kell énekelni. Egyedül a történelem tantárgyból voltam jó az iskolában, de a történelem tudással sokra nem megyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!