Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nőknek a 'KISASSZONY' megnevez...

Nőknek a 'KISASSZONY' megnevezésben mi olyan vicces?

Figyelt kérdés

Egy haverom folyton így nevez minden nőt ilyen hétköznapi szituációkban, pl. megyünk a boltban, két lány elállta az utat, erre mondja: "Elnézést kisasszony, elengedne." Utána hallom lányok jókedvűen felnevetnek.

Szombat este másik asztaltól kért széket, ott is :"A kisasszonyok igényt tartanak erre a székre, vagy elvihetjük?". Erre látom így összes vigyorog, így mint valami színjátékban így elkezdenek ugyanígy vicceskedve beszélgetni haverommal.

Ebben a szóban mi akkora vicc, hogy minden nő nevet rajta???

2023. nov. 18. 23:00
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
95%

10!

Nőként megnyugtatlak, hogy ezzel a szóval nálam még csak a legostobább pasik próbáltak jófejkedni.

A fősulin vagy például a színházban meglenne ennek is a helye, de egy sima modern szórakozóhelyen szerintem is erőltetett, nem pedig vicces (vagy elegáns).

2023. nov. 18. 23:37
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Ez a kisasszonyozás, hacsak nem egy király családjának tagja vagy, komikusan hat. Idősebbektől elnézik, mert az ő korukban még volt értelme, de manapság inkább félelmet és zavart nevetgélést kelt. Mert mindjárt jön után a kezét csókolom.

Hangsúlyozom, hogy nyugdíjasoktól érthető.

2023. nov. 18. 23:38
 13/21 anonim ***** válasza:
97%
Nagyon régies. Számomra is vicces
2023. nov. 18. 23:43
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Én modoroskodásnak tartom. Mennyivel egyszerűbb lehetne, hogy "ne haragudj, elengedsz?" vagy "bocsi, elvihetjük ezt a széket?". Idős emberektől oké, nekik lehetek kisasszony, vagy hölgyem, asszonyom, bármi, de mikor egy fiatal jön oda ezzel, én is azt hiszem, hogy csak poénból modoroskodik.
2023. nov. 19. 01:24
 15/21 anonim ***** válasza:
82%
Mert ha ezt egy 70 éves bácsi mondja,az más,mint ha egy fiatal férfi,ráadásul nem nagyon szokták használni ezt a szót,tehát szokatlan is.
2023. nov. 19. 06:43
 16/21 anonim ***** válasza:
44%

Én erre azt szoktam visszaszólni: "Kisasszony az anyád."

Szóval csak csínján ezzel a kisasszonyozással, XXI. században éltek, ti hülyék.

2023. nov. 19. 07:31
 17/21 anonim ***** válasza:
48%
16-os, kedves okos, attól még, hogy már alig használják, a jelentése ugyanaz, úgyhogy ha az vagy, mindegy, mikor élsz.
2023. nov. 19. 10:55
 18/21 anonim ***** válasza:
67%
Nekem egyetlen ember mondta, mert valamit nagyon rosszul csináltam, és csak kedvesen akart úgymond megdorgálni. De nagyon tetszett. Én is jót nevettem rajta. Valószínűleg valami mást szeretett volna mondani, de nem voltunk abban a helyzetben.
2023. nov. 19. 13:11
 19/21 anonim ***** válasza:
78%
Jól írták, modoroskodó. Egyetlen szóval nagyon könnyű úriembert játszani, mindig mindenkivel úgy viselkedni - na az már kihívás.
2023. nov. 19. 13:50
 20/21 anonim ***** válasza:
47%

"Kisasszony álljon mán meg egy pillanatra! Nem lenne egy kis aprója, buszjegyre kell"

- kizárólag ebben a kontextusban tudom elképzelni a használatát.

2023. nov. 19. 14:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!