Szerintetek hány év korkülönbség látszik meg két felnőtt ember között?
Nálam is előfordult olyan, mint az elsőnél.
Sőt, egy barátnőmet (aki mellesleg 2 hónappal fiatalabb) is nézték már anyukámnak (!!!) többször, utoljára kb. 2 éve, akkor 35 körül voltunk...
Szóval teljesen emberfüggő tényleg, ezt csak életkor alapján nem lehet megmondani...
Tesóim + én egész jó reflekciói vagyunk ennek:
Én 21 vagyok, a legtöbbször elkérik a személyimet, ha alkoholt vásárolok, elvileg ilyen 17-19-nek tűnök
Öcsém 18, de 3-4 éve azt mondták ismerősök, hogy ő idősebbnek tűnik nálam. Viszont megállt a növésben, befejeződött a pubertása, így egy ideje ugyanúgy néz ki, ergo egyidősnek tűnünk.
Bátyám 29, ő ilyen 25-27-nek néz ki, jobb napjain, ha kialussza magát és méltóztatik hajat mosni és borotválkozni, talán 23-nak is elmegy. Mindenesetre látszik, hogy nálam és öcsémnél is idősebb.
Nővérem 30, ő már sok éve 30-nak néz ki. Nem ráncos meg semmi ilyesmi, csak valahogy mindig komolyabb, felnőttesebb vonású arca volt és az öltözködési stílusa régen egész koravén volt, ezért tűnt idősebbnek a koránál. Idegenek szerintem látják rajta, hogy 25+-os és 35 alatti, de, hogy ezen belül hol van, azt nehéz belőni.
Ha tippelni kéne, olyan 5 év korkülönbség esetén legtöbbször már meg lehet mondani, hogy ki az idősebb és a fiatalabb, de vannak estek, mikor valaki nagyon jól vagy éppen egész rosszul öregszik és, ha ezt a két extrémet rakod egymás mellé, lehet a 42 évest fiatalabbnak tippeled, mint a 27 évest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!