Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért élek? Mi értelme van...

Miért élek? Mi értelme van ennek az egésznek?

Figyelt kérdés

23 éves vagyok, felsorolom a problémákat:

- nem értek semmihez, érettségim van

- nincs munkám, jelenleg eltartott vagyok

- személyes kapcsolataim száma nulla, egy barátom sem maradt

- sosem voltam népszerű, már az óvodában sem kedveltek, az iskolákban végig feketebárány szerepet töltöttem be, utálak a diákok és a tanárok nagy része is, pedig nem ártottam senkinek

- általában úgy megutálnak az emberek hogy semmi rosszat nem teszek ellenük

- nem vagyok szép, amikor sportos és erős voltam, akkor is keresztülnéztek rajtam a lányok, kivétel nélkül, mintha nem is léteznék

- a beszélgetéseket szinte mindig nekem kell kezdeményezni

- anyámtól nem kaptam szeretetet, sem ölelést, de anyatejjel alkoholt azt igen, ezért 2 év alatt eljutottam arra a szintre, ahova egy átlagos alkoholista 10 év alatt jut el

- a szüleim alkoholisták, és szintén rakás szerencsétlenségek, család fekete bárányai, nem kívánatosak a család többi tagjánál, amit meg is értek

- a szüleim érzelmi zsarolással érték el azt hogy jól teljesítsek az iskolában, és emiatt jelentkeztem főiskolára, amit még nem fejeztembe.

De hiába, mert nem érdekel az, amit tanulok, úgy érzem hogy sosem éltem a saját életemet, nincsenek önálló terveim

A felsorolt indokok miatt teljesen feleslgesesnek érzem magam ebben az életben, egyre többet gondolkodom az öngyilkosságon mert sokkal egyszerűbb lenne nekem is, meg mindenkinek.

2023. nov. 16. 19:39
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Neked kéne értelmet adnod a saját életednek.
2023. nov. 17. 15:29
 12/21 anonim ***** válasza:
91%

“De hiába, mert nem érdekel az, amit tanulok, úgy érzem hogy sosem éltem a saját életemet, nincsenek önálló terveim“

Ha 23 éves vagy, akkor 1. Ezeknek pont az elején vagy, és pont itt az ideje elkezdened a saját életedet, céljaidat, terveidet…

Én ennyi idősen dobbantottam ki Londonba mosogatni IT diplomával, hidd el, ennyi idősen még halvány lila gőzöm nem volt, hogy 40 évesen asztalos leszek 15év szakmai tapasztalattal és művészi lépcsőket fogok építeni kastélyokba, kastélyszállókba, múzeumokba, könyvtárakba, világszerte.

Persze csak alkalmazottként, nem én vagyok sajnos a milliomos tőle.

2023. nov. 21. 11:39
 13/21 anonim ***** válasza:
Ez elég ritka tevékenységnek tűnik. Nem tudsz valahogy vállalkozást csinálni belőle?
2023. nov. 21. 11:42
 14/21 anonim ***** válasza:
87%

Igazából nem akarnék vállalkozni ebben, nyilván rohadt sok pénz lenne benne, de teljesen őszintén így sincs okom panaszra, ledolgozom a napi ledolgozandót, ez van sokszor, hogy száradási idők miatt 1óra aztán 24 órán át csak áll a szorításban, kb 25-30órát dolgozom egy héten, az életem többi része pedig eléggé kényelmes, megtakarításom bőven van, vettem egy kis házikót Írországban, oda költöztettem anyukámat nyugdíjas éveire, én meg szinte mindig úton vagyok, de oda megyek “haza”.

Elvállt vagyok, gyerek már lassan felnőtt lesz, nincs motivációm vállalkozni, nem kell az a sok nyűg.

2023. nov. 21. 11:49
 15/21 anonim ***** válasza:
Akkor te jól megcsináltad magadnak. Grat!
2023. nov. 21. 12:02
 16/21 anonim ***** válasza:
Óvatosabban kéne beszélni egy depresszióssal!!
2023. nov. 21. 13:32
 17/21 anonim ***** válasza:

12, 14

Ez motivációt ad az önbizalmadnak, hogy kamuzol és aki beveszi akkor még jobban fel vagy dobva. :D

2023. nov. 21. 21:09
 18/21 anonim ***** válasza:
17, számomra teljesen irreleváns mit hiszel el, meg mit nem.
2023. nov. 22. 12:49
 19/21 anonim ***** válasza:

18

Hát éppen ezért kamuzol Róóólandka.

2023. nov. 22. 15:11
 20/21 anonim ***** válasza:
szar lehet úgy élni, ha még egy külföldön dolgozó asztalos is lehetettlen sztori számodra :D
2023. nov. 22. 17:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!