Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a franc tortenik velem?

Mi a franc tortenik velem?

Figyelt kérdés

nagyon furcsa es mar nagyon ilyeszto.

valamiert ugy latom a vilagot mint videojatekokban ha valamit nezek tv-n youtube-on akarmin vagy filmet nezek ugy latok mindent mint a gta ban tehat ami tortenik a videoba filmben stb-ben olyan mintha a gtaban tortenne es sajnos egyre tobb videot filmet latok igy valamint a valo eletet el kezdtem minecraftosan latni ez mar nagyon durva olyan dolgokat latok mint peldaul egy tavas festmenyen egy minecraft vilagot latok de csak egy kepet mintha ez lenne oda festve es most mar kezdek latni talalni hasonlo dolgokat a minecrafhoz a valo eletben mint peldaul egy ajtot minecraft ajtonak latok egy hazat falusi hazas hazat latok elnezest a fogalmazasert de elegge kesz vagyok tehat konkretan egyre durvabb nem merek semmien szakemberhez es a szuleimhez fordulni egyekbkent azt fontos tudni hogy nem reg kaptam egy uj gepet es tobb eve nem jatszottam a gta 5 el es a minecraft-al es kicsit bele merultem es kozben meg akartam kiserletezni hogy meddig tudok ebren maradni majdnem 3 napig sikerult viszont azota nem tudok vissza allni a normalis kerekvagasba 1-2 napot vagyok ebren most cselekedtem tegnap fel keltem delutan 4 kor es fent maradtam azota a tervem az az hogy most tiz ig fent maradok es alszok es reggel 6 kor kelek ezt a szokast szeretnem normalizalni rengeteg kavet energiaitalt s ittam.

2023. nov. 16. 18:09
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
90%

"jo de 2 napokat vagyok fent azutan alszok kb 12 orat es akkor is igy latom a valosagot"

Pihenjél többet, fáradt az agyat illetve sokat játszol. A 2 nap is sok. Ez a 2 dolog lesz a probléma.

Amúgy megmondom őszintén, hogy régóta játszom a GTA-val. És egyszer kétszer velem is volt már olyan, hogy a való életben, ha valami fontosat csináltam az az automatikus gondolat futott át rajtam, hogy "na mentsük el, el ne vesszen"

De ezeket sose gondoltam komolyan, csak ez ugrott be a számítógépes játékok láttán. inkább viccesnek tűnt nekem. De sose jártam úgy mint te. Akkor tényleg jó sokat játszhatsz ha ilyeneket élsz át!

2023. nov. 16. 18:49
 12/43 A kérdező kommentje:
figyelj ugy tul sokat nem jatszottam ugy egy nap alatt nem tudom tenyleg de kb 7 orat
2023. nov. 16. 18:52
 13/43 A kérdező kommentje:
mar nem jatszom egy napja
2023. nov. 16. 18:53
 14/43 anonim ***** válasza:
14%

Ékezetet nem használsz, minden mondatot kisbetűvel kezded, vesszőket és pontokot nem ismered. Folytassam még?

Menj vissza Általánosba!!

2023. nov. 16. 19:02
 15/43 anonim ***** válasza:
80%
Ehhez idő kellhet kérdező. Most hogy 1 napja nem játszol, figyeld meg, hogy hogyan változik benned napról napra. Ha mindennap csak egy kicsit vagy jobban, akkor helyrejössz.
2023. nov. 16. 19:02
 16/43 A kérdező kommentje:
az elso nap csak rosszabb lett szoval en mar nem remenykedem :D
2023. nov. 16. 19:04
 17/43 anonim ***** válasza:
80%
Én tudom a megoldást a problémádra.
2023. nov. 16. 19:07
 18/43 A kérdező kommentje:
17. tenyleg? akkor miert nem irtad le azonnal?
2023. nov. 16. 19:11
 19/43 anonim ***** válasza:
28%
Azért, mert csak hülyít téged, semmiféle megoldást nem tud. -.-
2023. nov. 16. 19:13
 20/43 anonim ***** válasza:
42%
Phsziiátria, azon belül feküdj be a zárt osztályra ahol lesz egy kezelő orvosod és próbálnak segíteni.
2023. nov. 16. 19:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!