Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az ilyen emberek mit akarnak,...

Az ilyen emberek mit akarnak, mi a céljuk?

Figyelt kérdés
Szóval a múlt héten két nő becsengett hozzám, de nem értettem az ablakból, hogy mit akarnak, így lementem. Szóval a létezésről meg a bibliáról hadováltak, de én csak mosolyogtam. Nem sokat tudtam hozzá tenni. Kérdezte, hogy ez egy ilyen prospektust? Mondom hozzon és elköszöntünk. Erre egy hét múlva is jöttek, csengettek de már nem mentem ki. Viszont tényleg tett a postába egy kis füzetet az élet eredete címmel, valamint egy cetlit, hogy fognak még jönni beszélgetni. Nekik mi bajuk van/mit akarnak ténylegesen? Direkt nem a vallás témába írtam a kérdést!

2023. nov. 15. 22:09
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Hogyhogy mi bajuk?

Próbálnak téríteni, te rábólintottál, zöld utat adtál nekik, szóval folytatják.

2023. nov. 15. 22:13
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Hozzám is csengettek már be hasonlóan. Asszem' Jehova Tanúi voltak.
2023. nov. 15. 22:14
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Téríteni. Az ilyen emberek ténylegesen elhiszik, hogy igaz, amiben hisznek, és aki nem követi őket, az a pokolba jut, továbbá szent küldetésüknek vallják a népszerűsítést, ezért térítenek. Vagy csak nincs elég tagja a gyülekezetnek. Empátiával, ugyanakkor határozottan kell elutasítani őket. Ha nagyon nyomulnak, fokozatosan lehet (és kell is) erélyesebben. De alapjáraton szerintem fontos szem előtt tartani,hogy még ha szerintünk hülyeség is amit csinálnak és mondanak, nincs rossz szándékuk,nem rossz emberek.
2023. nov. 15. 22:15
 4/8 anonim ***** válasza:
72%
Az ilyeneket kell valami kerti munkára fogni, amíg beszélgetnek.
2023. nov. 15. 22:16
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Jehova tanúi voltak ,ez a feladatuk, amit en személy szerint nem értek,de téríteni szeretnének!
2023. nov. 15. 22:22
 6/8 anonim ***** válasza:

Jehova Tanúi voltak.

Finoman vagy kevésbé finoman meg kell nekik mondani, hogy te nem akarsz velük erről beszélgetni. Ezt tudomásul szokták venni.

2023. nov. 15. 22:26
 7/8 anonim válasza:
Biztos ilyen Ahova Tanúi. Lényegében egy szekta akiket nem utasították el elsőre és rádkattantak. Ha legközelebb jönnek küld el őket a francia, csak téríteni akarnak.
2023. nov. 25. 15:55
 8/8 anonim ***** válasza:
A terito holgynek mondd meg, hogy jojjon be, vetkozzon le es te majd megmosdatod, mint Jezus a tanitvanyokat. Nem fog jonni tobbet.
2024. jan. 26. 23:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!