Okoztak felnőttként már neked büntetésből fizikai fájdalmat, vagy kellett valami nagyon kellemetlen dolgot csinálnod ?
Amúgy ezt hogy kellene elképzelni?
Felajánlod a főnöködnek, hogy pofozzon meg?
Beleegyezéssel??
Nem vagyok mazochista. Le is törném a kezét!
Kihajított a főnököm tél közepén a -10 fokban folyamatos készenlétre a puszta közepére. Sem áram, sem gáz, semmilyen fűtési lehetőség nem volt. A hely is szűkös volt, a lábamat sem tudtam kinyùjtani. 1 hetet voltam ott, kegyetlen volt. Muszáj voltam csinálni, mert nem fizetett volna ki, ha nemet mondok. A hétnek a végére már annyira fázott mindkét lábam, hogy már fájt.
Ja, és fürdeni se tudtam. Ott dolgozó munkások hoztak nekem ételt is, meg innivalòt.
9, még fűthető autóval is illegális az egész. Azóta a cég 2-3 főnökèt elvileg lesittelték adòcsalás miatt, de pont ezt, amelyik ezt művelte velem ezt nem.
Az eset után, miután megkaptam a fizetésem nyilván egyből tovább is álltam. Szerencsére rá 2 napra másik cégnél már tudtam kezdeni.
Egyébként az oka az volt az egésznek, hogy a váltòm egyik napról a másikra összepakolt, és hazament, nekem meg nem volt így váltásom, így nekem kellett ott lennem mindennap egy hétig, míg valahonnan nem szedett elő valakit a ,,főnök".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!