Mi a különbség a spirituális tanító és a motivációs tréner közt?
Figyelt kérdés
2023. nov. 14. 23:26
1/6 anonim válasza:
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok..
Itt olvashatod a választ a hármas válaszban.
Van egy olyan gyanúm, hogy amúgy ezt is te tetted fel.
2/6 anonim válasza:
A két szélhámos alfajnak más a “szolgáltatása”. Az egyik a saját különleges képességeivel házal, a másik meg az áldozataival hiteti el, hogy azok különlegesek. Lehet, hogy árkülönbség is van, ezt nem tudom.
3/6 A kérdező kommentje:
Igen én tettem fel, de ott már megkaptam a választ, csak későn vettem észre! Azt hittem sikerült törölnöm a kérdésemet.
2023. nov. 14. 23:35
4/6 anonim válasza:
A 2# leírása tetszik:
A spirit lehet, hogy normálisabb egy fokkal, de megszállott az is. A motivációs meg inkább olyan, hogy elkéri az órádat, majd idővel megkérdezed tőle, hány óra van, válaszol, visszaadja az órádat, de pénzt számol fel érte.
5/6 anonim válasza:
Az, hogy az egyiket Laár Andrásnak hívják, a másikat meg Szabó Péternek.
6/6 anonim válasza:
Minkettő szélhámos, csak a motivációs tréner több pénzt kér
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!