A bunkó embereket miért szeretik annyian?
Vagy inkább benyalnak az ilyeneknek, vagy a hasonszőrűek tudnak azonosulni a személyiségükkel.
Sokszor olvasol Te is biztosan olyat, hogy: utálom a kedves embereket, az alázatos természetűeket, stb.
Én is tapasztaltam néha, ha normális, kedves próbálok lenni egy társaságban, bizonyos emberek elkezdenek figyelni, de olyan méregető, merev stílusban...
Azért, mert a magyarok többsége egy primitív tahó, és még mindig nagy szájjal akarnak kitűnni, nem teljesítménnyel. Aki tényleg képzett, értelmes, az sokkal kisebb eséllyel kezd feleslegesen bunkóskodni. Aki kávét főz a főnöknek, vagy a polcokat tölti, az már inkább.
Ha dolgoztál már munkások között, tudod, hogy kb. fingós viccek szintjén vannak, bziznak, folyton mások kárára poénkodnak.
Diplomás helyek max. annyiban mások, hogy nem böfögnek hangosan, de ott is rengetek a bunkó, indokolatlanul beképzelt ember.
Szerintem azért szerethetik ezeket az embereket, mert kimondják azokat a dolgokat, amiket ők nem mernek.
Lehet, hogy volt már olyan neked is, hogy megmondanád úgy Isten igazából a véleményedet az egyik kollégádnak, csak nem akartál konfrontálódni.
Na ezek a bunkó emberek elvégzik helyetted a piszkos munkát.
Azért mert a magyarok többsége bunkó, rosszindulatú és ők is egy bunkó emberrel szetetnek lenni, úgymond hasonszőrűvel, meg amíg jóba vannak addig se őt szekálja a főbunkó.
Gyári munkások közt meg nők közt szó szerint a kakakavarás van, lenézés, volt olyan hogy női fizikai munkások közt már azt beszélte ki egy bunkó melyik nőnek milyen szőrös a puncija.
Diplomás bunkók közt is sok van, ott meg a jobb pozícióért, előléptetésért gáncsolják, vagy csak azért kevesebb dolgozó legyen és a maradéknak nagyobb megbecsülése legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!