Már most gyomorgörcsöm van a magányos szilveszter miatt. Ti hogyan szoktátok átvészelni?
Figyelt kérdés
Nekem az összes nap közül mindig a szilveszter a legmagányosabb. Néhány éve még én is társasággal ünnepeltem, viszont egy ideje megszakadt a kapcsolat a régi barátokkal. A tavalyi is borzasztó volt egyedül aznap délutántól. Most hogy hamarosan újra itt van, már most szomorú vagyok emiatt.
Akik szintén magányosan töltik, hogy vészelik át azt a napot?
N
2023. nov. 13. 15:52
31/33 A kérdező kommentje:
#30: Szerintem nincs gond azzal, ha ő a családjával tölti a szilvesztert.
2023. dec. 5. 20:47
33/33 anonim válasza:
A szilveszteri bulizás egy erőltetett fos, a nagy semmit ünnepeljük vagy épp azt hogy a következő év várhatóan még szarabb lesz mint az előző. Úgyhogy semmiféle szívfájdalmat nem okoz hogy idén is kihagyom, pedig lenne kivel és hova mennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!