Mostantól örökre eszébe fogok jutni annak a buszsofőrnek szilveszterkor/újévkor, akinek odahánytam aznap reggel a buszára?
Miért kell ennyire lealjasodni? Ha nem bírod a piát, akkor ne igyál.
A helyében veled nyalattam volna fel, amit odapakoltál.
Ha sokat utazol arra, ill. vele, akkor nem lenne butaság meglepni valami aprósággal egy bocsánatkéréssel összekapcsolva!
-A te lelkiismereted is megnyugodna és ő is másként viszonyulna hozzád, ha meg is ismer, mint most visszaemlékszik rád.
Nem kell "milliókban" gondolkodni, - a gesztus a lényeg!
Nem minden éjszakai elsőajtós. És az éjszakai járatok utasainak nagy része minimum erősen ittas (tudom; nem vagyok sofőr, de munkámból kifolyólag vagy hajnalban kezdek, vagy akkor végzek. Általában két józan ember van a buszon, a pilóta meg én). A többség mégse hányja össze a buszt, nem balhézik, csak hazamegy.
Fiatalkoromra visszaemlékezve, a kérdezőnek tudom javasolni a taktikai hányás fogalmát, ha már egyszer nem ismerte a határait, haza is ér, a buszt se okádja össze, és a másnapja is kellemesebb lesz. Amolyan DIY gyomormosás, csak nem kéne rendszert csinálni se a mattrészegségig ivásból se a hazaindulás előtti hányásból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!