Ha valaki a családját meglopja engem is meg fog?
A sztori röviden: van egy barátom, bár lehet már csak volt, mert összevesztünk. Ő történetesen lány, 23 éves. Többet kezdtem érezni iránta egy ideje, de mostanában sokat veszekedtük, legutóbb lekváztam, amiért csomó pasit hülyít, azóta nem beszél velem.
Az utóbbi időben nem volt a munka hőse, enyhén szólva. Van egy családi vállalkozása az anyjáéknak, ott elég sok rézhulladék gyűlik össze. Arra kezdett rájárni, és eladta egy haverjának 10 kilónként, hogy tudjon piát meg drogot venni.
Ezeket a dolgokat sajnos én sem vetem meg, bár drogozni ritkán szoktam, ha ő akarta max akkor, én magamtól nem keresem az ilyen szereket, meg az olyan alakokra sem vagyok kíváncsi akik árulják.
Legutóbbi esetnél adtam neki pénzt, a 10.000ftot behúzta. Megmondta azt már bszhatom. Ezt mondjuk én adtam, nem elvette valahonnan ahova rakom.
Ha valaki a család vállalkozását meglopja akkor esélyes, hogy idővel engem is meglopott volna? Mondjuk nem nézném ki belőle, meg ez a rézlopás is inkább tűnik valami kisebb stiklinek, de már nem tudom mit gondoljak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!