Igaz, hogy a többgyerekes elhízott anyukák őrmesterek otthon?
Figyelt kérdés
Pl. őrmesterek a háztartásban, papucsot csinálnak a férjükből stb.2023. nov. 9. 01:38
3/11 anonim válasza:
Nem, legkevésbé sem. Találkoztam már nagyon kedves elhízott sokgyerekes anyukával!
És találkoztam cérnavékony idegbeteg szivornya anyukával is.
4/11 anonim válasza:
Az igazi őrmesterek a szikkadt, száraz vékonyajkú sasorrú kis 50 kilós szadisták. Azok aztan tudnak parancsolni! Bele vannak púposodva a rosszaságba es a rosszindulat lerágta róluk a húst. Orra mint a sas, ajka mint a penge. Sírbarakja minden férjét
6/11 anonim válasza:
Apai nagyanyám volt ilyen,mint akit a 4-es leírt,csak ő 42 kilós volt:)
Eltemette a férjét,a saját fiát,testvérét,sógorait,de fortyogott benne a banyaság.
Aztán 71 évesen halt meg,gondolom a sok "jó" amit adott másnak,szétrágta a szervezetét.Legalábbis az orvos ezt mondta,aki boncolta.
7/11 anonim válasza:
Igen, mindenki akit nem találsz bszhatónak, igazából egy rossz ember, ezért pedig jogos beléjük kötni!!!!!
8/11 Metionin válasza:
Nem. Szerintem inkább fordítva, minél több a gyerek, annál kiszolgáltatottabb az anya.
9/11 anonim válasza:
Én vékony nőként írom,hogy minden nő ilyen,csak van,ahol nem hagyja a pasi illetve elválnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!