Mit csináljak? Lent.
Ismerős...
Anno én is jártam néptáncra. Az ottani legjobb táncos srác kb a tanár segítője volt a szervezésben meg minden... gúnyolt engem és nővéremet is azért, mert egy genetikai betegség miatt nővérem gyorsabban, én lasabban megvakultunk, emiatt bizonyos esetekben pl nehezebben tájékozódtunk (akoriban még nem voltunk tök vakok, illetve én még most is látok kb 10-15%-ot).
A kutya le sem szarta amikor próbáltam felhívni a figyelmet arra, hogy bullyngol.
Egyébként én sem voltam rossz táncos, dehát 3-4 évvel fiatalabb voltam, szóval nyilván bőven elmaradtam még tőle, de korosztályomban az egyik legjobbnak számítottam.
Úgy hagytam ott a csapatot mint a pinty. Nem is táncoltam többé..
A múltkor láttam a srácot. Brácsás egy bandában.. van vagy 130 kiló, ő aztán tuti nem táncol:D
De mostanra megértettem: a srácnak is volt testi hibája. Valamilyen tikk miatt gyakran idegesen rángott az arca, gyorsakat és erőseket pislogott egymás után rohamszerűen. Gondolom talált valakit akit magánál is selejtesebbnek tartott és visszaadta amit ő kapott anno a nagoyktól. Bölcs...
Hogy mit lehet tenni az ilyen bully ellen?
Fogalmam sincs. Mármint az elszeparálódáson kívül.
Elvileg működik, hogy széles közönség előtt jelzed neki, hogy amit cisnál sértő és nem mellesleg elég gyerekes. De hogy ez a gyakorlatban működik-e... hát nem vagoyk meggyőzve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!