Mi járhat azok fejében, akik teljesen ártalmatlan kérdésekre adott válasz után valamilyen fétissel kapcsolatos privát üzenetet írnak a válaszadóknak? Mit várnak, mit akarnak?
Két dolog motivál engemet, aberált perverz fétisest.
Az egyik a bepróbálkozás a másik a megbotránkoztatás.
Tudom, nem szép, de ez van. Aberált, kéjenc, perverz vagyok, aki tevőlegesen nem bántok senkit, de néha egy-egy privit elnyomok.
Ha valaki lepontoz, maximum a természetem miatt, de a válaszom hasznos a kérdés szempontjából.
Köszönöm a válaszokat! Mindenkit hasznosra értékeltem.
Négyes, miért élvezed a megbotránkoztatást?
4-es vagyok. Hálistennek ez a késztetés nagyon ritkán jön elő belőlem. Kb ugyanaz a "feljogosítottságérzet" motiválja, mint azokat, akik pl a gyakorin minden értelmes magyarázat nélkül ekézik, alázzák egymást, bántó stílusban írnak és totál jogosnak érzik magukban ezt. No én ennél cizelláltabb vagyok, számomra kicsit humoros is, a trollkodás egyik speciális formája a megbotránkoztatás. De nálam is ritka ez a "kisördög"-szerű késztetés.
Egyet leírok, itt csak tanulmányozás miatt, nem megbotránkoztatási céllal.
Szembe jött velem a TIKTOK-on egy reklám, ahol egy csinos, fiatal hölgy egy webáruházat reklámoz, egy applikáció letöltésére agitál. Számomra totál irreleváns termékek, a sokadik idegesítő reklám, így, mivel a lány mezítláb szerepel a kis reklám-klipben, így ezt kommenteltem alá: "Kényeztetném azokat a lábikókat." Semmi trágárság, semmi direkt zaklatás, de nekem spec humoros ez, hogy az irreleváns reklámra irreleváns kommenttel reagálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!