A nagyon kövér nők iránti rajongásom miatt miért ócsárolnak,cikiznek állandóan?
🤣🤦🤷
Ugyanezt idéztem tőled. De a mondataid folyamatosan ütik egymást.
Olvasd el újra a kommentem első részét! Figyelmesen és lassan!
Én is az extrán duci csajokért vagyok oda, mióta az eszemet tudom. Sajnos az ismerkedés nem túl egyszerű velük...
Viszont, mindig is duci, nagyon duci barátnőim voltak és sosem érdekelt, erről kinek mi a véleménye. Én érezzem vele magamat jól, nekem tetszen. Szerintem ennyi a lényeg, nem az, hogy más mit gondol... Szerintem sokkal inkább "gáz" az ,hogyha olyan csajjal lennél, aki valójában nem tetszik - csak mert "elfogadottabb".
De akkor rőled is kérdezem 14-es válaszoló, amit már a kérdezőtől is kérdeztem, bár sajnos nem válasuolt, nem tudom fog-e. Itt van visszaidézve amit és ahogy kérdeztem ő tőle erről:
"Bár azért ettől még az se túl jó, ha valaki (ebben az esetben most te) a súlyt, az alkatot feltételként szabja meg. A személyiség, a belső a legfontosabb. Na meg az alak, a súly néha változhat. Tegyük fel, összejössz egy kövér nővel. Aztán idővel lefogy és már nem elég kövér neked. Akkor talán szakítasz vele,...? Mert ez is nem jó, szánalmas lenne, már bocsi."
A 14-es kommentelő vagyok. Szóval... Magam részéről nem értem, hogy mitől normális az és teljesen elfogadott ha egy pasi vonzalma azért tűnik el a párja iránt mert meghízik, és miért nem megérthető az, hogyha valaki azért veszti el a vonzalmát, mert a párja lefogy? :)
Ezt magyarázza el nekem valaki! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!