Mit gondolsz arról, aki túlzásba viszi a "ne jelenjen meg rólam sehol semmi" című rettegést?
Az odáig rendben van, hogy senki engedélye nélkül nem teszünk ki róla semmit a netre, még egy fényképet sem.
De mit szóltok ahhoz, akinek véletlenül belelóg a keze a képbe, vagy feltűnik a háta 3 másodpercre egy videóban, ennélfogva látszik belőle egy kabát, az se jellegzetes fajtájú, mert 12-egy tucat fekete széldzseki, s már óbégat, hogy ő ehhez nem járult hozzá, azonnal szedjem le, s még ki is oktat, hogyha ő fent akart volna lenni a neten, akkor nem egy virág lenne a profilképe.
Nyilván az ember utcafotónál is igyekszik üres részt fotózni, emiatt soha nem készül egy rendes utcafotóm sem, mindig csak homlokzatok, járdaszinten már semmit nem veszek fel.
De amikor utólag derül ki, hogy azon az egy képen, amit amatőrként nagy nehezen összehoztam és még sikerült is, belelóg a keze, s levágni se tudom, mert akkor a kép értelmét veszti, akkor nagyon elgondolkozom azon, hogy ez az ember voltaképpen mitől is retteg ennyire?
A börtönből szökött rabok, fegyveres bűnelkövetők sem bujkálnak így.
A fekete kabátos videót is letiltatta, majd letöröltette velem, ahol még kapucni is volt rajta, háttal! Meg nem gondoltam volna, hogy ez baj lehet, ezért nem csináltam még egyet, s így buktam az egészet.
Megkérdeztem tőle, hogy az utcára azért még ki mer menni? (Dolgozó családanya). Azt mondta, az más.
Ötös, igen, ez amúgy érthető valóban.
Csak -szerintem- nem egészséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!