Normális hogy nem vágyok családra?
32F vagyok, sok barátom, rokonom már megházasodott, gyerekeik születtek. Én valahogy nem tudom elképzelni magamat családos emberként. Párkapcsolatra se vágyok nagyon igazán, de van egy most kialakulóban.
Igénylem az emberek társaságát, de igénylem azt is, hogy hazaérjek és csak pihenjek- lazítsak.
Úgy érzem, hogy furának gondolnak az emberek emiatt. Ilyenkor jön a szöveg, hogy ki fog gondozni ha megöregszem stb. Csak emiatt önzőség gyereket vállalni szerintem, gyereknevelés egy all-in folyamat, amire én sose leszek képes valószínűleg.
Teljesen normális, én sem vagyok rá nőként. Nekem az a furcsa, hogy valaki erre vágyik, mert a boldog családról alkotott illúzió 95%-ban nem létező dolog. Nagyon kevés olyan idilli család van, amilyennek elképzeli sok ember a gyereknevelést, aztán majd később arcon csapja őket a valóság, hogy semmi sem úgy van, ahogy azt elképzelte.
Elég megnézni, mennyi válás van a gyerek után, még az idilli házasságok nagy része is tönkremegy. Az idősek panaszkodnak, hogy távol vannak az unokáik és a gyerekeik, ritkán találkoznak stb.
Az emberek feladják a szabad, boldog életüket, hogy kergessék egy olyan illúziót, amit maximum filmekben léteznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!