Más is érez így? egész nap egy semminek érzem amit csinálok.
Az életem kimerül abban, hogy eljárok dolgozni, és otthon vagyok heti egyszer takarítok, illetve egy évben párszor nyaralás/kirándulás (amit a legjobban várok). Más életcélom azon túl, hogy idővel legyen egy saját lakásom, mivel most albérletben lakom nem igazán van, elkezdtem nyelvet tanulni de ennyi. Azt is csak azért mert muszáj a munkámhoz. Amúgy mindent totál feleslegesnek érzek, heti egyszer iszok pár sört belazulok és ennyi.
30f
Akkor szoktam így érezni, amikor alkalmazott vagyok és valójában nem a saját életem élem. Valamikor régebben voltam önellátó a szüleim háztáji gazdaságában. Meglepődtem, de milliószor termékenyebb és szabadabb életem volt.
Később városi lakásban lakva azt csináltam, hogy néhány hónapot dolgozok leginkább külföldön, majd a pénzből több mint egy évig szabadon élek. A jövőben igyekszem mégszabadabb lenni, még akár úgy is, hogy ha furgonból kialakított lakóautóban élek. Bakancskistámon van a fémdetektoros aranyrög keresés is a világ ismert aranymezőin. Furának hangozhat mindez, de a szabadságért képes vagyok ilyen fura dolgokra.
Nem beszélve arról, hogy ha a lelkem nem szabad, képtelen vagyok kibontakozni. Teremteni, alkotni, előrehaladni csak szabadon tudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!