Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Normális, ha elszomorít ez az...

Normális, ha elszomorít ez az egész, hogy anyukám elviccelte, hogy Escapellet kellett bevennem és azt hiszi az unoka az egy jó buli?

Figyelt kérdés

2 éve dolgozó felnőtt nő vagyok. Friss a kapcsolatom, sajnos elszakadt az óvszer.

Beszéltem erről anyukámnak, hogy bevegyem vagy sem az Escapellet. Erre anya azt mondta helyettem nem dönthet és le kell rakja a telefont. Ma mondtam neki, hogy bevettem. Elkezdi hát mégis bevettem? Mondom persze hogy, én nem akarok terhes lenni! Sajnos mar most érzem a mellékhatásait a hormonbombának. :(

Erre azzal poénkodott, hogy kár, pedig már azt tervezte, hogy elmegy helyettem GYESre hogy kereshessek pénzt, ahogy elterveztem a dolgaim és még azt is megkérdezte minek nevezném el a gyerekem. :O

Mondtam neki, teljesen lényegtelen, mert úgysem leszek terhes. Annyira érzékeny vagyok most, máskor jó néven tudom venni a viccet de ez nem az a helyzet.

Már unokázna, mert 26 évesen neki már 2 gyereke volt, azt hitte már nekem is lesz ekkorra, unja magát 52 évesen, mert már mind 4 gyereke elköltözött másik városba (na vajon miért).

2023. okt. 30. 20:19
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%

“ szeretném ha lenne majd nagymamája az unokájának,”

Ha most felelőtlenül nem védekezel, még felelőtlenebbül kapkodod az Escapel gyilkos tablettákat, nem jósolok anyádnak unokákat.

Arról a gyógyszergyárak mélyen hallgatnak, hogy a hormon nem játék. Végzetes következményei lehetnek.

2023. okt. 31. 05:10
 12/18 A kérdező kommentje:
5-ös: elszakadt az óvszer miközben elélvezett! De ha szerinted ez nem szokott előfordulni, sajnálom ha ilyen előítéletes vagy.
2023. okt. 31. 06:49
 13/18 A kérdező kommentje:
Azaz 5:12
2023. okt. 31. 06:49
 14/18 anonim ***** válasza:
66%

Szerintem jó dolog ha ilyeneket is megbeszéltek. Én azt gondolom hogy amiket mondtál azt azért " viccelte el" mert lehet érezte, hogy befeszültél. Próbált a hangulatodon javítani.

Viccesen elmondta, hogy szeretne unokát, nyilván nem a GYED miatt.

Szerintem ezzel is csak azt szerette volna közölni, hogy melletted van és segít!

Normális hogy rád hagyta a döntést mert irányítani nem akar.

2023. okt. 31. 06:58
 15/18 A kérdező kommentje:
14 kezdem így latni. Csak sajnos pont a 15. Napon voltam a párommal, és a 16-20. Napon ovulálok általában. :/ lehet nem hatott időben.
2023. okt. 31. 07:21
 16/18 anonim ***** válasza:

Esetleg egy terhességi teszt????

Talán kapnál rá választ hogy hatott e időben vagy nem.

14es

2023. okt. 31. 07:27
 17/18 A kérdező kommentje:
vasárnap vettem be, remélem tudod azt, hogy csak 8-14. DPOn érdemes már tesztelni, 2 nap erre kevés, rághatom a körmöm még 1 hétig minimum.
2023. okt. 31. 07:37
 18/18 anonim ***** válasza:
49%

Lehet unokazna és kicsit csalódott lett, amikor megtudta mégis bevetted. Mert ha megosztottad vele ezt az infót, úgy hogy hezitalsz, akkor valószínű valóban elgondolkodtal azon, hogy jöjjön a baba.

Viccelődéssel próbálta leplezni csalódottságát, de miért baj, ha unokázna? Mi ezen olyan szörnyű?

2023. nov. 1. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!