Magyarországon az egyedülállók miért másodrangú állampolgárok csak a kormány és egyes emberek szemében? Minden juttatást, kivételezést, elismerést, stb csak a házasok, gyerekesek kapnak!
“terel”
Újabb állatfarmi kép. A birkákat terelik a vágóhídra.
Az elképzelhetetlen hogy valakik tudnak terelgetés nélkül is menni valamilyen irányba…
Az emberek gyámoltalan birkák akiket mindenképp terelgetni kell mert egyedül hülyék mint a segg…
Igaz? 🤣
Én nem vagyok gyerekes és még kormánypárti sem de ahhoz hogy stabil gazdasága legyen egy országnak fontos a stabil populáció.
Meg lehet nézni hogy mi történik egy országgal ha instabállá válik a népesség (khm Olaszország). Szép lassan felkúszik az átlagéletkor és 1 keresőre fog 1 nyugdíjas korú jutni ami iszonyatosan nagy teher a dolgozók számára.
Ahogy támogatja az ország a családokat azzal viszont nem értek egyet.
Szerintem fontosabb lenne, hogy támogassuk az oktatást, legyen lehetőség a gyerekek megőrzésére iskola-óvoda szüneti időszakokban(pl táboroztatás), munkába való visszakerülés segítése, apáknak hosszabb otthonlét stb.
Én nem érzem magamat másodrangúnak mert nem kapok támogatást. Baromi macera egy gyerek felnevelése és baromi drága is. Sok szerencsét albit szerezni mert nem nagyon adnak ki gyerekeseknek, nagyobb lakások Budapesten 250 felett vannak, iskoláztatás, ruházkodás, magántanár egy kisebb vagyon. Az összes szabadságod a pároddal azzal megy el hogy felváltva vagytok otthon a gyerekkel mert nyári szünet alatt nem tudod sehova tenni a gyereket vaagy táboroztathatod több száz ezres összegekért heti szinten.
#16 Hát nekem van kutyám és közel sincs ennyi macera vele. Nem kell iskolába járatni, nem kell magántanár neki, nem kell ruházni, nem lesz konstans beteg, nem kell vigyázni rá ha néhanapján bemegyek az irodába, nem ébreszt fel éjszaka és még sorolhatnám.
Nem kell mélyszegénységbe se szülnöd, elég ha az átlag 350 nettódat hazaviszed. Sok szerencsét megélni a kettőtök pénzéből egy (vagy több) gyerekkel és mellette lakásra félretenni(vagy a törlesztőt fizetni).
Engem inkább az bosszant, hogy nem támogatni kellene, legalábbis nem így.
Hanem legyen normális egészségügy, oktatás, közlekedés. Normális állapotú államkassza. Utána pl normális szabadság- és betegállomány-rendszer a gyerekes szülőknek, talán megreformált szünetek, hogy a szülők könnyebben oldják meg a felügyeletet, ingyenesen járó iskolaszerek, tankönyvek, étkeztetés (normális menzával!).
Nem pedig ilyen hitelkonstrukció, olyan hitelkonstrukció, ez az amaz azoknak, akik gyereket vállalnak (mármint jobb esetben vállalnak, nem potyogtatnak).
/31, egyedülálló, valószínűleg aszex, egyereket nem akaró nő/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!