Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Politikai és nemzeti értelembe...

Politikai és nemzeti értelemben kitaszítva érzem magam Magyarországról a kormány által, mert úgy látom hogy a transznemű embereket nem kezelik egyenrangú állampolgárként, miért lett ennyire fasiszta jellegű Magyarország?

Figyelt kérdés

Transznemű ember vagyok és összetörte a szívem Magyarország. Jogfosztottnak, kitaszítottnak, megalázottnak érzem magam. Azt látom, hogy Magyarországon nem számítok egyenrangú félnek, de talán embernek sem a kormány szemében. Nagyon fáj az is, amit Vejkey Imre mondott, amikor próbálták neki ellen érvként felhozni, a transzneműeknek mint jelent az új törvény, így fogalmazott: "Az, hogy az érintettek hogy látják, teljesen közömbös!".

Innentől fogva én azt érzem, hogy nincs jogom itthon élni a Fidesz szerint és hogy nem tartanak magyarnak és embernek sem. Az őszinte valóság az hogy amióta meghozták ezt a törvényt a kirekesztésünk okából, majdnem öngyilkos lettem. De ma már úgy látom, hogy nem kell megölnöm magam azért, mert a saját hazám gonosz velem. Azt látom, hogy egyféle fasiszta rendszer van épülőben Magyarországon, ami gyűlöl és kirekeszt mindenkit, aki nem felel meg a kormány által elképzelt tökéletes ideáknak. A fasiszta rendszerek alapja az ellenség keresés... És valahogy azt érzem hogy Magyarországon ma pont erről van szó, ez épül ki fokozatosan.

Megpróbálom úgy kezelni ezt a dolgot, hogy habár Magyarország nem tekinti emberi lénynek a kissebbségeit, másik országban, külföldön én is emberként lennék kezelve. Ezért jelentkeztem nyelvtanárhoz tegnap és minden hétvégén fogok járni hozzá lakásra, hogy megtanuljam a nyelvet és el tudjak költözni.

Miért lett ennyire gonosz, kirekesztő, gyűlölet centrikus és fasiszta Magyarország? Miért történik mindez?

2020. jún. 11. 19:57
 1/7 anonim ***** válasza:
87%
Ne add fel, baby: a Városházán már kinn van a szivárványszínű lobogó, hála a drága Karigerinek. Ő majd megvéd téged a Magyar Fasiszta Kormánytól (de ha épp nem ér rá, Neandermüller Péter szárnyai alatt is menedéket találsz)... :)
2020. jún. 11. 20:29
 2/7 anonim ***** válasza:
88%
Neked pszichiáter kell. Már csak az öngyilkos gondolatok miatt is,ha egy törvény ezt hozza ki belőled bele sem merek gondolni hogy egy valódi probléma mit okozna.
2020. jún. 11. 20:44
 3/7 anonim ***** válasza:
89%

Már igazán elég ezekből a transzszexuális kérdésekből.

Akinek felnőtt személyiség és viselkedés zavara van, az kezeltesse, és ne szellőztesse.

2020. jún. 11. 22:08
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Én is azt mondom, hogy irány a pszichiáter. Problémáid vannak.

Egyébként nem kell berosálni a csúti törpétől, te is ugyanolyan ember vagy, mint bárki más. :)

2020. jún. 11. 22:48
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Na ha már tanulsz más nyelvet akkor mit panaszkodsz?
2020. jún. 11. 23:17
 6/7 anonim válasza:
69%
Szerintem is menj el valamilyen pszichiáterhez, hátha segít. És el tudod ezt az egész dolgot engedni. Ha meg más országban jobban éreznéd magad akkor hajrá
2020. júl. 16. 14:19
 7/7 anonim ***** válasza:
32%

A DK szerint a fehér, hetero, keresztény az egy "képződmény", akkor miben látod a fidesz kirekesztő tevékenységét?

Jogos van itt élni, szavazni, még az orvoshoz, ha fizeted a TB-t.

Szerintem se ártana felkeresned.

2020. júl. 18. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!