Politikai és nemzeti értelemben kitaszítva érzem magam Magyarországról a kormány által, mert úgy látom hogy a transznemű embereket nem kezelik egyenrangú állampolgárként, miért lett ennyire fasiszta jellegű Magyarország?
Transznemű ember vagyok és összetörte a szívem Magyarország. Jogfosztottnak, kitaszítottnak, megalázottnak érzem magam. Azt látom, hogy Magyarországon nem számítok egyenrangú félnek, de talán embernek sem a kormány szemében. Nagyon fáj az is, amit Vejkey Imre mondott, amikor próbálták neki ellen érvként felhozni, a transzneműeknek mint jelent az új törvény, így fogalmazott: "Az, hogy az érintettek hogy látják, teljesen közömbös!".
Innentől fogva én azt érzem, hogy nincs jogom itthon élni a Fidesz szerint és hogy nem tartanak magyarnak és embernek sem. Az őszinte valóság az hogy amióta meghozták ezt a törvényt a kirekesztésünk okából, majdnem öngyilkos lettem. De ma már úgy látom, hogy nem kell megölnöm magam azért, mert a saját hazám gonosz velem. Azt látom, hogy egyféle fasiszta rendszer van épülőben Magyarországon, ami gyűlöl és kirekeszt mindenkit, aki nem felel meg a kormány által elképzelt tökéletes ideáknak. A fasiszta rendszerek alapja az ellenség keresés... És valahogy azt érzem hogy Magyarországon ma pont erről van szó, ez épül ki fokozatosan.
Megpróbálom úgy kezelni ezt a dolgot, hogy habár Magyarország nem tekinti emberi lénynek a kissebbségeit, másik országban, külföldön én is emberként lennék kezelve. Ezért jelentkeztem nyelvtanárhoz tegnap és minden hétvégén fogok járni hozzá lakásra, hogy megtanuljam a nyelvet és el tudjak költözni.
Miért lett ennyire gonosz, kirekesztő, gyűlölet centrikus és fasiszta Magyarország? Miért történik mindez?
Már igazán elég ezekből a transzszexuális kérdésekből.
Akinek felnőtt személyiség és viselkedés zavara van, az kezeltesse, és ne szellőztesse.
Én is azt mondom, hogy irány a pszichiáter. Problémáid vannak.
Egyébként nem kell berosálni a csúti törpétől, te is ugyanolyan ember vagy, mint bárki más. :)
A DK szerint a fehér, hetero, keresztény az egy "képződmény", akkor miben látod a fidesz kirekesztő tevékenységét?
Jogos van itt élni, szavazni, még az orvoshoz, ha fizeted a TB-t.
Szerintem se ártana felkeresned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!