Mit teszel ha nagyon ideges vagy?
Pontosabban csak ebből a kettőből:
-rágyújtok (többször egymás után, hiszen felidegesitettek)
-energiaitalt/energiaitalokat bontok fel
Csak a szokásos. Addig rágódok a problémán, amíg akkorára fújom fel, hogy szétrobban a fejemben. És aztán azon rágódok miért rágódok rajta ennyit, kellemetlen helyzetekbe hozom magamat a stressz és a szorongás miatt, mert a probléma miatt nem tudok semmire sem teljes mértékben fókuszálni. Aztán az ebbéli hibáim is eszik a lelkemet, majd amíg nem oldok meg mindent, addig betegesre zabálom magamat és mindenkit elutasítok magam körül.
Hát, patológiai eset vagyok olyankor, na...
Ha tehetem, elvonulok mindenkitől távol és zenehallgatás közben magamban igyekszem hamar rendezni a szitut. Ami nem mindig könnyű, mert erősen túlagyalós vagyok, de nem török, zúzok, csak agyalok, azt viszont jó sokat.
Ha pedig emberek közt kell maradnom, tőmondatokkal válaszolok, mert olyankor egy ártatlan kérdés is csak jobban fel tud húzni, és olyankor nagy önkontroll kell, hogy még véletlenül se mondjak semmi nyerset, bántót, mert sajnos akaratlanul is tudnék akkor. Igyekszem minimalizálni akkor a másokkal való kommunikációt, amennyire csak lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!