Mit csináljak, ha ráírtam, de két nap után sem válaszol?
Nemrég találkoztam egy volt osztálytársammal, nagyon megörült nekem, beszélgettünk, utána még összefutottunk párszor.
Nekem úgy tűnt, hogy tetszem is neki.
Két napja ráírtam, kérdeztem volna, hogy mi ujság vele, meg azzal kapcsolatban amit beszélgettünk legutóbb.
Másnap látta, de már két napja nem írt vissza.
Gondolom talán elfoglalt, vagy elfelejtette, vagy nem is igazán érdekli, nem tudom...
Szerintetek mit csináljak? Jelezzek rá valahogy vagy várjak, vagy ilyenkor mi a helyzet?
Semmit ne csinalj, mert sajnos hacsak csoda folytan megsem ir majd, akkor direkt nem akar. Meg ugy tiz eve, mikor nem mindenki a telefonrol intezte, belefert par nap. Most ez nem igazan vall arra, hogy akar irni.
Vagy ha tojik ra, akkor se szerencses emlekeztetni.
Nagyon sokszor eljátszottam, hogy vártam másokra és egyedül fektettem energiát a kapcsolatokba, úgyhogy annyit tudok tanácsolni, hogy hagyd, ha szeretne akkor már rég válaszolt volna, mindenkinek arra van ideje, amire szeretné, hogy legyen.
Ha pedig ő annyira nem értékel téged, hogy legalább egy normális választ adjon, akkor nem érdemli meg, hogy te stresszelj miatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!