Mit csináljak, ha ráírtam, de két nap után sem válaszol?
Nemrég találkoztam egy volt osztálytársammal, nagyon megörült nekem, beszélgettünk, utána még összefutottunk párszor.
Nekem úgy tűnt, hogy tetszem is neki.
Két napja ráírtam, kérdeztem volna, hogy mi ujság vele, meg azzal kapcsolatban amit beszélgettünk legutóbb.
Másnap látta, de már két napja nem írt vissza.
Gondolom talán elfoglalt, vagy elfelejtette, vagy nem is igazán érdekli, nem tudom...
Szerintetek mit csináljak? Jelezzek rá valahogy vagy várjak, vagy ilyenkor mi a helyzet?
Foglalt szivi. Csaladja van, vagy élettársa. Tetszeni lehet tetszel, csak éppen foglalt a kégli es a szíve.
Felejtsd el
Hát ha nem válaszol a pasi szerintem nője van. Lehet eljátszott a gondolattal, mert nem vallotta be hogy foglalt, de vegulis rájött hogy neki nem fér bele a felrekúras
Ha ezert rosszindulatú vagyok akkor ez van. Mit mondjak? Le van merulve telefonja , fogja kezet az anyukája es azert nem tud írni es meg kell gondolja a dolgokat amúgy is de holnap mar biztos válaszol, csak kicsit meditalt
Normalis dolog 48 órákat es heteket várni egy valaszra, 9 es?
Így viselkedik egy férfi, akit érdekel a nô?
Hat nekem már 48 óra után ne is válaszoljon, mert már tudom, hogy epp majd odahány illemböl 2-3 szót, így undorból, mert nem igazán érdekelt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!