Miért van az, hogy az anyaországi magyarok közül soha nem látott népszerűségű Putyin és a politikája?
Ezek szerint nem itt élsz...
10+ éve épített propangandagépezet ezt tudja kihozni a szűklátókörű rétegekből, nyilván nem midnenkiből, de az egyszerű, tudatlan/tanulatlan tömegek már csak így működnek
#13: "...ezt tudja kihozni a szűklátókörű rétegekből..."
Mit??? Cseppet sem zavar, hogy mindezek a "közvélemény kutatások" a kérdező agyából pattantak ki? Többen is kérték/kértük tőle a forrást, de egyetlen egyet sem tudott mutatni, csak lapít, mint sz@r a fűben.
Ha mindezt többszöri szájbarágás után sem vagy képes felfogni, akkor szerinted kicsoda a szűklátókörű/tudatlan/tanulatlan? :)
#14: Bármelyik, nem propaganda híradót, elemző műsort bekapcsolod ott lesz, hogy EU-n belül nálunk az egyik legnagyobb Putyin támogatottsága, a leginkább EU ellenes a lakosság és még lehetne sorolni. Lefelé lógunk ki minden szempontból. Nyilván a kérdező nem kapta meg a fröcsögő putyinozást, orbánozást, amire számított és már rég nincs itt, azért nem kapsz tőle választ.
Egyébként milyen többszöri szájbarágás? Egyszer válaszoltam, leírtam a válaszom az eredeti kérdésre. Erről is volt kitatás, hogy minél iskolázattlanabb és fideszes valaki annál inkább EU és ukránellenes, ellenben oroszpárti. Természetesen nem mindenki, de trendek vannak. Amiket meg lehet próbálni elhazudni, de sajnos ebben élünk jelenleg.
Ezt írta a #10-es:
"9-es: és utána mi lesz szerinted az országgal? A munkahelyek 99 %-a , a kereskedelem teljes mértékben megszünik, az üzletekböl eltünnek az áruk, magyarul az embereknek nem lesz sem munkájuk, sem énnivalójuk, cserébe viszont külföldre sem mehetnek, mert az EU-tagság hiányában nem alkalmaznak senkit" (64%-ban hasznos)
Én erre ezt válaszoltam:
"#10: Én EU-párti vagyok és megsérteni sem akarlak, de ekkora irdatlan baromságot még a legprimitívebb ellenzékiek sem szoktak összehordani. Nem tudom, hány éves vagy, de remélem, hogy nagyon fiatal (15-16), mert ha felnőttként ennyire futja, akkor nagyon nagy bajok vannak nálad..." (0%-ban hasznos)
Kedves fel-, illetve lepontozó barátaim! Akkor tisztázzuk a részleteket:
- Ti is azt gondoljátok, hogy ha nem lennénk EU-tagok, akkor az emberek 99%-a(!!!) elveszítené a munkahelyét?
- Ti is azt gondoljátok, hogy ha nem lennénk EU-tagok, akkor a kereskedelem teljes mértékben megszűnne?
- Ti is azt gondoljátok, hogy az üzletek polcairól eltűnnének az árucikkek?
- Ti is azt gondoljátok, hogy nem lenne mit enni?
- Ti is azt gondoljátok, hogy nem léphetnék át a magyarok az országhatárt?
...de akkor hol dolgoztunk, kivel kereskedtünk, mit vásároltunk, mit ettünk, hová utaztunk 2004 előtt, amikor nem voltunk EU-tagok??? ...és dolgoznak, kivel kereskednek, mit vásárolnak, mit esznek, hová utaznak a britek, a svájciak, vagy a norvégok, akik szintén nem EU-tagok???
Értem én, hogy az ellenzéki összezárás mindennél erősebb, de ha már egy ilyen butuska elvbarátotok csöppen ide és égeti szénné magát a sületlenségeivel, legalább finoman kiigazíthatnátok, hogy előbb talán picit tájékozódjon, mert enyhén szólva is csacskaságokat ír. Ám ti nem ezt teszitek: őt felpontozzátok, engem meg le. Így ő abban a tudatban hajtja álomra a fejét, hogy igaza van. ...de miért jó ez nektek? Vele csesztek ki, nem velem... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!