Valóban létezik már olyan, hogy a fiatalok környezet-fóbiásak, mert már félnek, hogy a környezetszennyezés mértéke miatti változás az ő életükben már keményen oda fog csapni?
MÁR odacsapott, nem vetted észre?
Nem vetted észre, hogy utoljára 2017-ben volt tisztességes telünk? Olyan, mint 30 évvel korábban szinte mindig.
Nem veszed észre, hogy amikor az időjárás rekordokat döntöget, mindig MELEGrekordot dönt, sosem hidegrekordot?
Nem emlékszel rá, hogy tavaly nyáron micsoda aszály volt az Alföldön?
Nem tudsz róla, hogy Magyarország területének 10%-a, vagyis ~9000 km2 félsivatagként van besorolva?
nem emlékszem rá, mert ahol én élek, abban az országban árvizek voltak nem aszályok, de szeerncsére nem pont az én lakhelyemen, bár itt is túl sok az esőzés, a domborzat itt elviszi a nagyját.
és amúgy itt elviselhetetlen hőségként kezelik a 25 fokot (Észak-Anglia)
26 évesen a testem elkezdett allergiás reakciókat adni az alábbiakra:
Bors
Grapefruit
Élesztő
Görögdinnye
Mustármag
Zab
Datolya
Madársaláta
Spárga
Burgonya
Méz
Padlizsán
Alma
Cseresznye
Csicseriborsó
Mogyoró
Árpa
Földimogyoró
Bab (fehér, zöld, tarka)
Juhtej és sajt
Csirkehús
Szójabab
Kaliforniai paprika
Zöldborsó
Kecsketej és sajt
Rozs
Tönköly búza
Fokhagyma
Kivi
Lencse
Gladin/Glutén
Dió
Narancs
Kesudió
Búza
Napraforgómag
Joghurt
Pisztácia
Tehéntej
Tojásfehérje
Tojássárgája
Kimutatható tény, hogy a táplálékunkban és a cspvizünkben műanyag van.
Mit okoz a szervezetbe jutott műanyag? Bélgyulladást, felszívódási gondokat, emésztési problémákat. Illetve minden szervet károsítja mellékesen.
Mellékesen van egy ólomtérkép ami az tmutatja, hogy az ország melyik pontján mennyire jellemző, hogy ólomtartalmú a csapvíz.
Na most akkor mit igyak? Csapvizet, vagy műanyag flakonos vizet?:D Ha már enni csak szalvétát ehetek...
Élhetetlen ez a városi lét..
9
Teljesen mindegy, úgy sem élsz tovább egy napot sem, ha kihagysz mindent. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!