Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Azok a nők, akik nagyon...

Azok a nők, akik nagyon vastagon, erősen sminkelik magukat és dús műszempillát viselnek, önbizalom hiányosak?

Figyelt kérdés

Vagy mi okból teszik ilyenné az arcukat?

Arra gondolok, mikor vakolat szerűen van az arcukon a smink és a műszempillájuk is túlzó, természetellenes hatást kelt.

2023. okt. 28. 18:15
 1/3 anonim ***** válasza:
65%
Ebből nem derül ki.
2023. okt. 28. 18:23
 2/3 anonim ***** válasza:
94%

Lehetséges. Nekem férfiként abszolút taszító az ilyen.

Kisgyerekeim vannak, sokszor álldogálok délutánonként az iskola előtt. Figyelem a többi szülőt, többségében anyukákat. Egyszer láttam egy ilyen nőt, neki pluszban a szája is fel volt fújva, és magamban azt mondtam: "Még szép is lenne, ha nem rondítaná el magát ezekkel a beavatkozásokkal."

Hogy miért csinálja ezt valaki, az számomra rejtély.

2023. okt. 28. 18:40
 3/3 anonim ***** válasza:
94%
Igen 100%-ig,kivétel nélkül. Rengeteg ilyet ismertem és barátkoztam velük,mert én is ilyen voltam. Utólag nem tudom elképzelni,miért csináltam. Azt hiszem,nőiesebb akartam lenni,azt akartam,hogy irigykedjenek rám. Néha amikor frissen volt csinálva a smink,szempilla,póthaj,pár óráig valóban jól nézhetett ki,az olyan "királynői" érzés volt. De basszus,így utólag, undorítóan néztek ki ezek a felrafasztott,felkent izék. Már zéró nulla sminket használok és minden másom is természetes. De az teljesen biztos,hogy ezek a nők kicsit olyan álomvilágban/önképzavarban/önbizalomhiányban élnek.
2023. okt. 28. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!