Mi a véleményetek a Pál névről?
Figyelt kérdés
Nektek tetszik, mint férfinév?2023. okt. 28. 10:06
1/10 anonim válasza:
egyik tanárom jut eszembe róla aki egy köcsög. nem, nem tetszik
2/10 anonim válasza:
Maximum Pali bácsi formájában, de gyereknek ezt a nevet már nem adnám.
4/10 anonim válasza:
Szia! Nem igazán tetszik. Túl rövid és nem lehet normálisan becézni. A Pali nem jó, mert mindig a palimadár jut róla eszembe. Több Pál nevű ismerősöm is van, de egyik sem kedveli túlzottan a nevét.
5/10 anonim válasza:
Nekem semleges, nem tetszik kimondottan, de bajom sincs vele, egy jó vezetéknévvel komoly hangzása lehet, én sem adnám gyereknek, de ismerős esetén nem gondolnám, hogy béna neve van.
6/10 anonim válasza:
Nem tetszik, nem örülnék ha páromnak ez lenne a neve, ki kellene akkor találnom vmi becenevet.
8/10 A kérdező kommentje:
Hát akkor nem vagyok egyedül, mert számomra nagyon rossz és régies hangzása van, a Pali becenévről pedig egy 80 éves öregbácsi jut eszembe.
Szerintem ma már egyáltalán nem adják.
2023. okt. 28. 13:30
9/10 anonim válasza:
Dehogynem adják. Nekem tetszik. És ismerek kamasz Palkókat is.
10/10 anonim válasza:
Jól hangzik a pali madár, de ha Nap a vezeték neve az ürgének, akkor a nappali is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!